NBCUniversal International Networks & Direct-To-Consumer premijerno prikazuje najnoviju rijaliti seriju u Srbiji i regionu, House of Villains (Kuća negativaca). E! kanal okuplja desetoro čuvenih i ozloglašenih rijaliti televizijskih zvezda pod jednim krovom, u seriji u kojoj će od početka krenuti eliminacija najslabijih – House of Villains. Voditelj je Joel McHale, serija će remijerno biti prikazana uz produženu prvu epizodu od 75 minuta u nedelju, 12.11. u 21.00 na kanalu E! i emitovaće se svake nedelje u istom terminu.

Potičući iz nekih od najpopularnijih rijaliti televizijskih franšiza, ovi ozloglašeni negativci se susreću sa svojim jednako jakim suparnicima jer moraju da nadmudre, manipulišu i prevare jedni druge kroz niz izazova kako bi osvojili novčanu nagradu od 200.000 dolara i titulu „Američkog Ultimativni superzlikovca.” Svake nedelje takmičari se nadmeću u izazovu vrhunske borbe koja testira njihovu fizičku, mentalnu i emocionalnu snagu. Pobednik izazova je siguran od eliminacije i na kraju nedelje jedan negativac biće poslat kući. To je bitka veka dok se sklapaju savezi, ruše poverenja i negativci planiraju svoj put do vrha.

UPOZNAJTE OZLOGLAŠENE:

Anfisa Arkhipchenko

Poreklom iz Rusije, Anfisa Arhipčenko je postala slavna 2016. dok je učestvovala u serijalu 90 Day Fiancé kada je dokumentovala svoju nezaboravnu vezu pred kamerom. Od svog pojavljivanja u rijaliti seriji, Anfisa je završila fakultet i uspela u fitnes industriji.

Johnny Bananas

Šampion MTV emisije The Challenge  i to sedam puta, Džoni Bananas je spreman da zabeleži još jednu pobedu na svom “pojasu” i uradi ono što najbolje radi – sruši kuću – u serijalu House of Villains. Poznat po svojim jakim atletskim sposobnostima, metodama manipulacije i neobičnom smislu za humor, Džoni nije rijaliti zvezda, već super-učesnik rijalitija na moga treba računati.

Povezana vest:  Kraj "Igre prestola" nakon osme sezone?

Shake Chatterjee

Kao omiljena (a možda i jedina) kombinacija veterinara i DJ-a u Americi, Šejku Čaterdžiju nije strano da živi život po sopstvenim pravilima – čak i ako to znači da usput “rasturi neka perja”. Od svog vremena u drugoj sezoni serije Love Is Blind, Šejk je doveo svoje talente u sunčani Majami, gde nastavlja da spasava štenad danju i pušta ritmove noću.

Jonny Fairplay

Džoni Ferplej je legenda rijaliti televizije i član Survivor Kuće slavnih gde je napravio svoj zloglasni potez, „Laž mrtve bake“. Pojavljivao se u više od 90 pojedinačnih televizijskih emisija, od kojih je najznačajnija pobeda u Ty Murray’s Celebrity Bull Riding i bio je jedini dodatni voditelj u emisiji Fear Factor. On je ponosan otac svoje dvoje dece, Fina i Madilin, i domaćin je sopstvenog potkasta, The Reality After Show with Jonny Fairplay.

Bobby Lytes

Rođen u Majamiju, reper i preduzetnik Bobi Lajts ušao je u istoriju kao prvi javni gej učesnik serijala Love & Hip Hop: Miami, razbijajući predrasude u hip-hop industriji. Od premijere emisije 2018. godine, Bobi je postao poznat po svojim mišljenjima koje iznosi bez izvinjenja, po harizmatičnom ponašanju i stilu koji zaustavlja emisije. Pored muzičke karijere, Bobi ima strast za modu, kuvanje i umetnost.

Povezana vest:  VELIKI BRAT 2011, Kome u kući treba psihijatar, a kome psiholog?

Corinne Olympios

Korin Olimpijos se pojavila na sceni 2017. godine kao probojna zvezda 21. sezone serije The Bachelor. Njene urnebesne dosetke, nekonvencionalan stil i strategija bez ustezanja učinili su je gorućom temom u pop kulturi. Nije osvojila poslednju ružu, ali svaki pravi obožavalac bi se složio da je ona najbolji The Bachelor učesnik-zlikovac svih vremena.

OMAROSA

Legenda rijaliti televizije OMAROSA prvi put se pojavila u rijalitiju kao takmičarka u prvoj sezoni serijala The Apprentice 2004. Od tada se pojavila u brojnim spin-off serijama The Apprentice, kao i Fear Factor i Celebrity Big Brother. Pored svog televizijskog iskustva, OMAROSA je uspešna poslovna žena i napredovala je kao izvršni direktor u oblasti nekretnina i razvoja. Prethodno je radila kao direktor za komunikacije Kancelarije za vezu sa javnošću u Beloj kući i bila je pomoćnik u Kancelariji za predsedničke kadrove, kao i u Nacionalnoj administraciji za telekomunikacije i informacije (NTIA). OMAROSA je autor bestselera broj 1 Njujork Tajmsa i veoma tražen motivacioni govornik.

Tiffany “New York” Pollard

Poznata po svojoj oštroj duhovitosti i smešnim trenucima, Tifani „Njujork“ Polard je originalna legenda rijaliti televizije. Debitovala je u seriji Flavor of Love 2006. godine i ubrzo je proglašena za miljenicu gledalaca. Zatim je glumila u sopstvenim spin-off-ovima I Love New York, New York Goes to Hollywood, New York Goes to Work i, nedavno, Brunch with Tiffany. Samoproglašena „glavna zlica koja vodi reč“ (HBIC), Tiffani je kao vatromet i ne treba se sa njom petljati.

Povezana vest:  FARMA 3 SEZONA, Počela ogovaranja

Jax Taylor

Globalno poznata javna ličnost televizije i bivši model Džeks Tejlor brzo je stekao ime u industriji zabave. Džeks je osam sezona učestvovao u hit seriji Vanderpump Rules i postao je jedna od najkontradiktornijih ličnosti u seriji. Nedavno, Džeks, sa svojom suprugom Britani Kartrajt, pojavio se u popularnoj seriji Watch With the Cast, gde su podelili svoje stavove o najnovijoj drami 10. sezone Vanderpump Rules. Trenutno, Džeks vodi svoj najbolje ocenjeni potkast sa svojom suprugom, When Reality Hits – With Jax and Brittany, za Podcast One.

Tanisha Thomas

Poreklom iz Bruklina, Njujork, Taniša Tomas je uspešna televizijska voditeljka, ličnost rijaliti televizije i izvršni producent. Proslavila se u Oxygen seriji The Bad Girls Club, gde su je njena harizmatična ličnost i upečatljive reči dovele do toga da postane značajno ime u pop kulturi. Pored toga, pojavila se u sopstvenoj emisiji, Tanisha Gets Married, postavši jedna od retkih loših devojaka koja je dobila spin-off iz serije i bila je domaćin raznim okupljanjima za tu franšizu. Čak je vodila i svoj nacionalni tok-šou Crazy Talk, pored voditelja Bena Arona. Taniša, koja se pojavljivala u raznim drugim rijaliti programima i prava je miljenica obožavatelja, nastoji da stvori značajan sadržaj sa kojim se publika može povezati, kombinovan sa strašću i suštinom koji će inspirisati i odjeknuti među fanovima širom sveta.

House of Villains produciraju Irwin Entertainment i John Irwin, Dave Kuba, Eli Frankel i Matt Odgers kao izvršni producenti.