Premijera nove HBO Original mini serije „Režim“ (The Regime), sa dobitnicom Oskara Kejt Vinslet u glavnoj ulozi, imaće premijeru 4. marta na HBO Max striming platformi. Premijera na HBO kanalu će biti istog dana u 20:00.

Mračno komična serija od šest epizoda priča o životu unutar zidova modernog autoritarnog režima koji počinje da se raspada. Nakon što neko vreme nije izlazila iz palate, kancelarka Elena Vernham (Kejt Vinslet) postala je paranoična i nestabilna kada se okrenula nestabilnom vojniku, Herbertu Zubaku (Matias Šoenarts), kao čoveku od poverenja. Kako Zubakov uticaj na kancelarku nastavlja da raste, Elenini pokušaji da proširi svoju moć na kraju rezultiraju raspadom i palate i zemlje oko nje.

Povezana vest:  VELIKI BRAT 2011, Izviđači uspešni prvog dana, žurka kao nagrada, na otpadu sve po starom

U seriji glume Kejt Vinslet, Matias Šoenarts, Gion Galien, Andrea Rajsenborou, Marta Plimpton i Hju Grant. Izvršni producenti su Vil Trejsi, koji je ujedno i autor i scenarista, Frenk Rič, Trejsi Sivord, Kejt Vinslet, Stiven Fris i Džesika Hobs. Reditelji su Stiven Fris i Džesika Hobs, a scenaristi su Set Rajs, Sara DeLape, Gari Stejngart, Džen Spajra i Džuli Viner.

Povezana vest:  Premijera nove sezone "Brzi i glasni" na Discovery kanalu

TREJLER: https://youtu.be/F3ktWSDO9nM

Foto: Warner Bros. Discovery