Kanal SciFi je najavio nastavak hvaljene i popularne serije Ministarstvo vremena (El Ministerio del Tiempo) i željno očekivani povratak u 4. sezoni. Obožavaoci ponovo mogu da se udube u dramu ove jednočasovne serije od 13 epizoda koja se premijerno prikazuje u 22.00 od 11. aprila, svakog četvrtka ekskluzivno na kanalu SciFi.

U 4. sezoni, operativci Ministarstva vremena nastavljaju svoju borbu u sprečavanju nekih ljudi da menjaju istoriju koristeći vrata koja putuju kroz vreme. Dva tima su poslata u 1937. da spasu špansku umetnost od krađe i da se postaraju da neka dela bude stvorena. Paćino mora da promeni prošlost da bi osigurao svoju bezbednost, ali saznaje da petljanje sa vremenom ima posledice! Salvador mora da preuzme stvari u svoje ruke nakon ubistva. Ministarstvo vodi kralja Fernanda VII do 2020. godine na lečenje a Salvador priznaje zločin.

Povezana vest:  OTKRIVAMO KO JE NOVI ČLAN ŽIRIJA "PINKOVIH ZVEZDICA - ALL STARS": Kija Kockar u crvenoj stolici

U 4. sezoni glume: Rodolfo Sancho (Isabel, MIR), Aura Garrido (The Body, Stockholm), Nacho Fresneda (Hospital Central, Isabel), i Hugo Silva (Velvet, The Boarding School). U sporednim ulogama pojavljuju se: Cayetana Guillén Cuervo (The Grandfather, Hazlo por mi), Juan Gea (Hospital Central, Hopelessly Devout), Jaime Blanch (Amar en Tiempos Revueltos, La Gran Familia), Natalia Millán (Nubes de Verano, Spectre), i Julián Villagrán (Unit 7, Extraterrestrial).

Povezana vest:  Šesta sezona serije "OKRUŽEN MRTVIMA" od 12. oktobra samo na kanalu Fox

Četvrta sezona serije Ministarstvo vremena premijerno se emituje u 22.00 od 11. aprila samo na kanalu SciFi, uz nove epizode svakog četvrtka.

Foto: NBCUniversal / SciFi