The Walt Disney Company i Telekom Srbija obnovili su ugovor o strateškom partnerstvu, zahvaljujući čemu će svetski poznati zabavni, dokumentarni i dečji TV kanali STAR Channel, STAR Life, STAR Crime, STAR Movies, National Geographic, Nat Geo Wild, 24KITCHEN, Disney Channel, Disney Junior i Baby TV ostati dostupni u okviru IPTV, kablovske, DTH i OTT usluga.

Sa obnovljenim ugovorom, u nastavku godine, pretplatnici Telekoma Srbija moći će da uživaju u uslugama na zahtev National Geographic On Demand, čime će dobiti ekskluzivan pristup bogatom katalogu nagrađivanih dokumentaraca National Geographic kanala. Takođe, pretplatnici dobijaju i pristup usluzi MyBabyTV, koja nudi sadržaj po meri za bebe, decu i roditelje.

Povezana vest:  Đota i Triki otkrivaju drugu stranu fudbala i košarke na RED TV-u!

„Plasiranje vrhunskog sadržaja lokalnoj publici putem naših linearnih kanala naš je prioritet. Posvećeni smo održavanju uspešne saradnje sa operaterima širom Balkana i pružanju najboljeg zabavnog programa. Telekom Srbija je za nas ključni partner od poverenja, zbog čega nam je drago što će njihovi pretplatnici uživati u neverovatnim pričama i likovima putem naših kanala“, rekla je Irina Totova, potpredsednica i generalna direktorka Diznija za Balkan.

Povezana vest:  FARMA 3. SEZONA, Zadruga smislima nove zadatke

„Telekom Srbija je ponosan na nastavak saradnje sa velikim i značajnim partnerom kao sto je Dizni. Naše višegodišnje partnerstvo i saradnja rezultiraju odličnim programom koji Telekom Srbija nudi svojim korisnicima. Sadržaj je danas ključna stvar za privlačenje korisnika i njihove pažnje, a kompanija Dizni je svakako najbolji svetski znalac kako se to radi. U ovu godinu zajednički ulazimo sa još jasnijim ciljem, potrebom i strategijom da je korisnik uvek na prvom mestu”, rekla je Aleksandra Martinović, Direktorka Direkcije za multimediju Telekoma Srbija.

Povezana vest:  Pravo mesto za zabavu je samo na jednom mestu

Saradnja između The Walt Disney Company i Telekoma Srbija obnovljen je u Srbiji, Bosni i Hercegovini, Severnoj Makedoniji i Crnoj Gori.