Prvih 7 sezona serije Dobra veštica (Good Witch) prikazuju se premijerno na kanalu DIVA od 3. juna, uz po dve nove epizode radnim danima u 18.00. U seriji glavne uloge tumače Ketrin Bel (Army Wives, JAG – Vojni advokati) i Džejms Denton (Očajne domaćice, Opake služavke).

Nadovezujući se na uspeh Hallmark filmske franšize, serija Dobra veštica prati očaravajuću Kesi Najtingejl (Bel) i njenu ćerku Grejs (Bejli Medison, Most za Terabitiju, Čarobnjaci iz Vejverli Plejsa) dok se snalaze u Midltonu, koristeći svoju magiju da pomognu starim prijateljima i novima komšijama, uključujući doktora Sema Radforda (Denton). Od dirljivih trenutaka prve sezone do uzbudljivih avantura u 7. sezoni, gledaoci će biti očarani Kesi, Grejs i magičnim svetom koji nastanjuju.

Povezana vest:  Opra Vinfri: Osećam kao da ne doprinosim svom TV-kanalu

U 1. sezoni, Kesi i Grejs pokreću svoju magiju kako bi pomogle stanovnicima Midltona, uključujući pridošlice doktora Sema i njegovog sina Nika (Rhys Matthew Bond, Heartland, Ties That Bind). Kako serija napreduje, gledaoci su svedoci unapređenja odnosa, pojave novih izazova i trajne snage ljubavi i prijateljstva.

Serija Dobra veštica je delo Whizbang Films Production u saradnji sa ITV Studios America. Darin Goldberg, Orli Adelson, Džonatan Eskenas, Kreg Prajs i Frenk Sirakusa su izvršni producenti. Ketrin Bel je koproducent. Džanina Beret je supervizor-producent. Kolin Branton je producent. Džuli Lorens i Endži Kasiram su pridružene producentkinje. Seriju Dobra veštica internacionalno distribuira ITV Studios.

Povezana vest:  DVOR 2011, Napadi na dvor se nastavljaju

Serija Dobra veštica premijerno se prikazuje na kanalu DIVA od 3. juna, sa po dve nove epizode svakog radnog dana u 18.00.

Foto: NBCUniversal International / DIVA