Velikibrat4_oko

VELIKI BRAT 2011

Upoznali smo stanare kuće Velikog brata

Četvrti serijal Velikog Brata počeo je večeras na Televiziji Pink.

U prvom regionalnom Big Brotheru ukućani će se boriti 106 dana za nagradu od 150.000 evra, pod sloganom „Ljubi bližnjeg svog“, u renoviranoj Kući Velikog Brata. Nagrada je povećana, ali ako budu kršili pravila suma će se verovatno smanjivati.

Kako su najavile voditeljek Marijana Mičić i Antonija Blaće u kuću ulazi 16 takmičara, ali fora je u tome što će neki od njih završiti na delu nazvanom smetlište.

Prvi je vrata kuće otvorio Džordž Rkman iz Njukasla, taksista i otac šestoro dece, a za njim odbojkašica i nekadašnja reprezentativka Bojana Stojković, koja je za sebe rekla da se ne plaši konflikata i da lako plane, ali će pokušati da tu svoju stranu ne pokaže u VB.

Povezana vest:  Čista hemija: gaće Voltera Vajta prodate za 10.000 dolara

Treći ukućanin koga smo upoznali je Horvat, koji je u Londonu deset godina radio kao bebisiter, a trenutno ne radi ništa. E sada će imati šta da radi jer je on prvu ukućanin koji je završio na smetlištu. Marijana Čvrljak iz Šibenika je udata, ima ćerkicu, ali treba joj neka promena, pa je Big Brotheru našla sjajanu priliku. Nikola Nemešević Nemeš je budući operski pevač i zavodnik Duško Bogdanović, pravi srpski seljak je rekao svojim najvećim uspehom smatra svoju decu, a da bi njegova žena volela da kući donese nagradu. A ko ne bi?

Soraja-Sara Vučević je studentkinji psihologije, koja je rođena u Hrvatskoj a psihologiju studira u Srbiji zato što joj je školarina bila jeftinija. Ovo pouzdano znamo jer se jednom prilikom zadesila u autobusu na relaciji Zagreb – Beograd a tu je bio i naš blizak izvor informacija. Soraja se bavi manekenstvom i radi u Dubaiju, ne zna da kuva i ne želi da nauči, ne gleda muškarce kroz novčanik i svoje plastične operacije smatra investicijama u sebe.

Povezana vest:  Poslednja epizoda Izgubljenih sa 13,5 miliona gledalaca

Mila Tokić se predstavila kao Amazonka koja voli da grebe. Iako ima samo 21 godinu, u braku je već pet godina i ima petogodišnju ćerku, a Dragana Strahinjić iz Požarevca je bivša misica. Ove dve dame su se takmičile u trčanju, bolja je bila Mila koja je završila u kući VB, a Dragana se pridružila Horvatu u smetlištu. Nikola Maurović iz Zaprešića je student koji je živeo u Nemačkoj, ljudi smatraju da je opasan momak, a on smatra da tu ima nešto istine… Često ima „uspeha“ na jednu noć, ali i to smatra zabludom. Iz Smedereva nam stiže taksista Slavica Đulejić, majka četvoro dece i žena koja je preživala i psihičko i fizičko zlostavljanje, i koja otvoreno priča o tome.

Povezana vest:  Glumac Mark Seling nađen mrtav

Ribar Nirmal Kukić iz Živinica, onih iz kojih je valjda i pobednik Operacija Trujumf Adnan Babajić, želi da postane političar, a ipred vrata kuće se nije snašao najbolje pa ga je Antonija na prevaru poslala u smetlište.

Milan Grahovac je osoba niskog rasta, plivač i borac za ljudska prava, osvajač medalja. Ema Šuker je takođe osoba niskog rasta, profesionalni sportista koji baca kuglu i koplje, voli da mrda guzom i voli visoke muškarce.

Poslednji su u kući ušli uzgajivač pasa i „mali pijanac“ Dražen Bogdan iz Hrvatske i Nikola Nasteski iz Makedonije, koji se bavi striptizom, ali samo zbog love.

FOTKE SA ULASKA U KUĆU VELIKOG BRATA MOŽETE POGLEDATI OVDE!