drustvo i tamara

VELIKI BRAT 2011

Soraja završila na otpadu, u kuću ušetali Tamara i Radašin

Soraja na otpadu! Posle nominacija ukućani otpada su izabrali Soraju da im se pridruži, što zbog Duška, što zbog ženskog društva, kako kaže Dragana. Soraja će svoje šešire, kratke suknje i bunde u narednom periodu promovisati na otpadu. Kada ju jeAntonija odvela do tobogana Soraja je bila u čudu. Ali kada se spustila i videla otpad na njenom licu se video šok. Ukućani su joj pokazivali prostoriju, a ona je gledala u neverici. Kada je Soraja napustila kuću svi su bili pomalo tužni, a Mila je bila neutešna. Plakala je, plakala i plakala. Da li će se i nova ukućanka Tamara združiti sa Milom kao Soraja ostaje nam da vidimo.

Povezana vest:  Premijera druge sezone serije „Kraljevi drveta“ na kanalu Viasat Explore

A tu je i Radašin. U ovom serijalu on ima specijalan zadatak. Biće vrlo zanimljivo. Tamara se polako upoznaje sa ukućanima.

Izgleda da će biti dobra zamena Soraji, bar po tome što je podjednako raspevana kao i ona. Neposredno posle ulaska, Tamara je zapevala sa Milanom i Emom. Soraja takođe. Prepričava događaje iz kuće, koje ukućane sa otpada vrlo zanimaju. Duško je oduševljen njenim ulaskom.

Povezana vest:  ’Zvezde Granda’, ’Zvezde Granda - specijal’ i ’Praktična žena’ uskoro na Pinku!