rucak_sedmi_dan

VELIKI BRAT 2011

Slavica proslavila rođendan, Dragana i Soraja se lepo druže, sve zanimljivije u kući

Ukućani se ovog jutra bude uz zvuke fanfara. Veliki Brat je odlučio da obraduje Slavicu, s obzirom da joj je rođendan, i pozvao ju je u ispovedaonicu gde joj je otpevao rođendansku pesmu.

Za to vreme ostali ukućani su napravili scenografiju u kući i kada je Slavica izašla iz ispovedaonice čekalo ju je još jedno iznenađenje. Svaki ukućanin joj je ponaosob čestitao rođendan. Nakon čestitki ukućani su počeli sa jutarnjim aktivnostima.

Sinoć su u kuću Velikog Brata ušli Tamara i Radiša. Radiša je u kuhinji sa Slavicom razmenjivao mišljenja i uživali su u jutarnjoj kafi. Tamara je Mili ispravljala kosu u spavaćoj sobi, pa se čini da će ipak biti adekvatna zamena Soraji. Ukućani u otpadu takođe prolaze kroz jutarnju rutinu i komentarišu da je veoma hladno. Soraja je počela sa raspakivanjem.

Povezana vest:  VELIKI BRAT 2011, Beba, rasprave i vođenje ljubavi

Slavica, Bojana i Marijana sede u dnevnoj sobi i pričaju o odnosima nakom izlaska iz kuće i konstatuju kako polako padaju maske i ukućani se pokazuju onakvim kakvi zapravo jesu.

Dok je Mila ispravljala kosu Emi ona je Radašinu objašnjavala kako su joj oduzeli stvari i na koji način može da ih povrati. Na otpadu Dragana pere svoj veš, Soraja se igra sa barbikama, a Horvat pere sudove.Duško i Nirmal sede i pričaji.

Kasnije je družina sa otpada rešila da se zabavi, pa su Soraja, Dragana i Duško uzeli lopticu i dobacivali se kako bi skratili vreme, Horvat je palio vatru kako bi se malo ugrejali.

Nikola, Lester i Radašin popodne su proveli opuštajući se u bazenu dok je Mila sedela pored njih i pevala. Za to vreme Slavica je spremala ručak, a Bojana joj pomaže. Milan i Nemeš su im pravili društvo u kuhinji. Ema se pobrinula za kupatilo, tj. oprala ga je.

Povezana vest:  Stižu nove epizode serije “Venčanica iz snova: Ujedinjeno Kraljevstvo”

Posle ručka Veliki brat je rešio da se ukućani malo zabave i spremio je viteške igre!U ovom zadatku, sav teret bio je na leđima jedne polovine Ukućana, a u rukama druge polovine je bila spretnost i preciznost.

Ukućani su se podele među sobom– neko je bio konj, a neko vitez! Konji su nosili vitezove na leđima. Vitezovi su jednom rukom morali da se drže za konja, a drugom rukom da drže koplje.

Na vrhu koplja nalazila se igla kojom je trebalo probušiti balon na kraju poligona. Svaki vitez je morao u trku konja da probuši po jedan balon kako bi zadatak bio uspešan.

U zadatku su učestvovali svi ukućani, koji su dobili maske za konje, bez proreza za oči, kostime za vitezove kao i koplje za iste. Parovi su, jedan po jedan, kada ih je Veliki Brat pozivao stajali na startnu liniju u dvorištu. Muškarci-konji će na leđima su nosili devojke-vitezove.

Povezana vest:  Anđelika Hjuston u ulozi ciničnog pozorišnog producenta

Zadatak će biti uspešno obavljen kada svi baloni budu probušeni, odnosno probodeni

radasin_slavica_bojanaPopodne u kući mirno. Posle „viteških igara“ ukućani su se okupili za trpezarijskim stolom.

Domaćinski su prihvatili i nove ukućanine Radišu i Tamaru. Maurović je predložio da se posle ručka kupaju u bazenu, ali je pre toga rešio da opere svoje stvari. Društvo mu je pravio Lester.

Bojana je sačekala kraj ručka kako bi saopštila, za nju šokantnu situaciju koja se desila u kući, da je neko od ukućana izvršio nuždu pored wc šolje. Dugo je razgovarala sa Slavicom i Radašinom, pokušavajući da odgonetnu svi zajedno ko je to uradio.

Dragani je definitivno nedostajalo žensko društvo. Nirmalu i Dragani je nova ukućanka otpada prepričavala događaje sa žurke.