jersey_shore_3

Treća sezona Jersey Shore počinje 27. marta samo na kanalu MTV

Najprepoznatljiviji karakteri iz serijala su ponovo zajedno, vraćaju se u letovalište New Jersey Seaside Heights gde je originalno započela cela ova „fist-pumping“ magija – i tako je rođen još jedan fenomen pop kulture…

Jersey Shore je poslednjih godinu dana jedna od destinacija o kojoj se najviše priča, ali razlog za to nisu njegove kulturne znamenitosti, peščane plaže ili zanosna boja mora. Cela frka je samo i jedino zbog grupe otkačenih cimera koji ne prestaju da intrigiraju javnost. Oni su mladi, preplanuli, opsednuti izgledom i željni zabave, a svetsku slavu su stekli dok su živeli zajedno u super kući u ekskluzivnom letovalištu Seaside Heights u New Jersey-ju i bez cenzure prikazivali svoje nesvakidašnje živote pred kamerama MTV-ja.

Povezana vest:  Zaljubljeni ili ne, predlog je da na dan ljubavi pogledate ove filmove

Ova besramna, presmešna i disfunkcionalna porodica se vraća na svoje „radne obaveze“ u prodavnici majica, useljava se u svoju originalnu kuću na obali i nastavlja tačno tamo gde je stala. Najozloglašeniji cimeri iz Jersey Shore su se ponovo okupili i vratili u Seaside, na mesto gde je započela magija „pumpanja pesnicom“. Treća sezona MTV hit serije „Jersey Shore“ počeće da se prikazuje na regionalnom MTV kanalu u nedelju, 27. marta u 22:40 (reprize ponedeljkom u 22:20) sa 13 novih, uzbudljivih epizoda. Podatak da je premijera prve epizode privukla više od 8,45 miliona gledalaca, i time postala najgledanija serija MTV kanala ikada samo je razlog više da ne propustite ovaj popularni show.

Povezana vest:  „Fear The Walking Dead" spin of popularne serije The Walking Dead na AMC kanalu u drugoj polovini godine

Iako se strasti još uvek nisu stišale nakon famoznog “pisamca” koje je podiglo veliku prašinu u Majamiju, u novoj sezoni ipak neće nedostajati zajedničkih večera, G.T.L. (gym, tan, laundry) i neumornih potraga za vezicama za jednu noć. Drama u kući postaje sve intenzivnija, a ako ste mislili da je Majami bio napet – ništa još uvek niste videli. A tu je sada i Deena, koja je već dobila nadimak „Snookie 2“.

Svima je laknulo kada su videli da je Anđelina konačno odustala od neuspešnih pokušaja da se prilagodi i da je ostatak ekipe zavoli. Ali na njeno mesto uskočila je nova cimerka Deena. Ona i Snookie su najbolje prijateljice od detinjstva, i još jednom će dokazati da veliki problemi najčešće dolaze u “malim pakovanjima”.

Povezana vest:  Autorka Prave krvi sprema seriju stripova

Drame i uzbuđenje sigurno neće nedostajati u trećoj sezoni kultnog MTV-jevog rijalitija Jersey Shore, jer je ova urnebesna “Guido” družina popularnija nego ikada i tek sada je ništa neće zaustaviti u osvajanju klubova i muvanja svega što stignu.

Jersey Shore 3 – premijera u nedelju, 27. marta u 22:40!

premijere: nedelja u 22:40

reprize: ponedeljak u 22:20, petak u 22:40