milica_paravina

SRPSKI TOP MODEL BY IVANA STANKOVIĆ

Lažni kasting, revija u TC Ušće u donjem vešu, Milica Paravina druga napustila šou

U drugoj epizodi Srpskog top modela devojke polako počinju da shvataju da je šou u koji su se upustile krajnje nepredvidiv i da iznenađenja mogu da očekuju na svakom koraku.

Najveće iznenađenje bio je lažni kasting za klijenta iz Holandije gospodina Rubena, kojeg je glumio Srđan, prevodilac holandskog jezika. Takmičarke nisu znale da je reč o testu, jer su Nenad Radujević i ekipa odlično odigrali svoje uloge. Cilj lažnog kastinga je bio da se pokaže devojkama jedna od zamki neprofesionalnog modelinga. Devojkama je rečeno da gospodin Rubena treba da izabere zaštitno lice kampanje, a odabrana devojka ići će u Roterdam na snimanje. “Predstavnik kompanije” bio je veoma strog i neprijatan, devojke su uglavnom imale tremu, neke nisu znale engleski. U najuži izbor ušle su Dejana, Ana i Jelena. U nastavku kastinga klijent je zahtevao da se prekine snimanje, ali jedna kamera je ostala uključena. Ruben je prvo razgovarao s Dejanom, kojoj je rekao da bi posao mogli završiti uz večeru.

-Mislim da biste trebali da razgovarate s Nenadom – rekla je Dejana, kao pravi profesionalac.

Istu ponudu imao je i za Anu, koja se upecala.

Povezana vest:  Paja Patak puni 79 godina

– Da, u redu. Kako da se obučem? Seksi? Potrudiću se – kroz osmeh je rekla Ana Minkić.

U razgovoru s Jelenom Petrović klijent je hvalio njene bujne grudi, i opet je usledio predlog za poslovni dogovor uz večeru. I Jelena je prihvatila poziv.

Nenad je ostalim devojkama rekao da su neke njihove koleginice prihvatile poziv, i objasnio da se takav razgovor obavezno prekida na suptilan način, jer se poslovi ne sklapaju na večerama, to je nedopustivo!

– Uvek priču treba prebaciti na svog agenta, kao što je uradila Dejana – objasnio je Neša, a Tamara je ostale koleginice častila komentarom: “Ološ!”

Po mišljenju žirija najbolje na lažnom kastingu bile su Dejana i Bojana, a njihova nagrada bila je dolazak u emisiju “Veče sa Ivanom Iavnovićem”. Dok su ona i Bojana bile u studiju Prve TV ostale devojke imale su 3 minuta za poziv kući. Neko je zvao mamu, neko dečka, bilo je suza i izjava ljubavi.

Pored ovog lažnog predstavljanja, devojke su i ale i vatreno krštenje u TC “Ušće”. Mislile su da ih tamo očekuje šoping, a onda im je saopšten zadatak: čekao ih je prvi javni nastup, i to u donjem vešu! Sve su bile veoma iznenađene, a suze je prolila Tijana Bajin. Mladoj manekenki se nije dopala garderoba za pistu, smatrala je da je bodi koji joj je pripao najružniji!

Povezana vest:  Knjiga "Tvin Piks" otkriva rasplet serije

– Izgledam ko patka i kad skinem brus biću ravna, jer nemam grudi – objasnila je Tijana razlog svog nezadovoljstva, dok je Ivana Stanković takvo njeno ponašanje ocenila kao dokaz nesigurnosti.

Vremena za pripremu nije bilo, crveni tepih u Ušću je bio spreman, ali ne i većina devojaka.

– Ima simpatičnih,a li ima i onih koje bi kantom meda polio, da budu bar slatke kad nisu lepe – bilo je mišljenje jednog gledaoca te javne revije, dok je drugi imao pozitivne reakcije.

– Sa svim devojkama bi bio! – rekao je kratko mladić.

Devojke su bile hrabre, Dejana je dobila najveći aplauz,a po mišljenju žirija najbolja je bila Ana. Ova odluka je izazvala i malu zavist kod njenih suparnica.

– Ana je umislila da je iznad nas, da je bolja. Znam da će dok god budemo ovde ponavljati kako je pobedila, pa mi je drago da je dobila 5 minuta slave – izjavila je Dejana.

Novi dan doneo je i novi izazov, takozvani Wind Photoshoooting. Devojke su pozirale u lepršavim haljinama, dok su im slikanje otežavala 3 jaka ventilatora i teške zavese, kao scenogarfija. Kristini se vrtelo u glavi, nije imala orijentaciju u prostoru, Milica je za razliku od nje bila samouverena (jer ona “zna da je lepa, može i džak da obuče biće lepa”), Bojana je bila dosadna, Ana je imala problem s kratkom haljinom, ali Neda Stojanović je blistala, pa je inspirisala i fotografa Mišu Obradovića koji joj je rekao da je bila odlična. Neda se po završetku snimanja pohvalila devojkama, a Dejana je opet bila pomalo zlobna.

Povezana vest:  IQS na SBB-u – 24h zabave!

– Iskreno, ne znam da li je Neda bila stvarno toliko dobra i svaka joj čast ako jeste  – izjavila je sumnjičavo blajhana plavuša, a s njom se složila i Tamara Vidić.

Sledećeg dana devojke su se zabavljale u školi šminkanja, a Nenad Radujević je otišao u vilu i proverio na kom je nivou higijena naših modela u kuci. Rezultat toga i nije bio najsjajniji tako da ih je na kraju tog dana čekala velika kritika od žirija, nakon koje je usledila i žustra rasprava između devojaka.

Četvrti i takozvani dan “D” je onaj trenutak kada se sumira celokupni ucinak devojaka cele nedelje, Po mišljenu Ivae Stanković, Nenada Radujevića i Miše Obradovića najslabija karika bila je Milica Paravina, koja je druga napustila šou Srpski top model by Ivana Stanković.