nikola_bojana_akrobate

VELIKI BRAT 2011

Ukućani celog dana vredno vežbali zadatak

Ukućani su u toku jučerašnjeg dana bili prilično umorni zbog žurke povodom Draženovog rođendana, i stoga se većina ukućana obradovala gašenju svetla u spavaćoj sobi i otišla na spavanje. Jedini koji su ostali budni su Nikola Maurović i Tamara. Nikola je tokom jučerašnjeg dana u više navrata rekao da se kaje zbog svog ponašanja na žurci i Mila ga je savetovala da povede ubuduće računa. Brčkajući noge u bazenu, Nikola Maurović i Tamara pričaju o njihovom odnosu na žurci. Moglo se primetiti da Tamari prija Nikolino društvo i opušteno ćaskaju o roditeljima i koliko zapravo vole ovaj šou. Posle nekog vremena i oni odlaze u krevet.

Radiša se u toku noći probudio i otišao do toaleta ali je propustio idealnu priliku da pošalje hranu ukućanima u otpadu.

Marijana, Tamara i Mila od kako su ustale vežbaju za predsojeći zadatak. U dvorištu Lester i Milan takođe vežbaju i dobacuju se lopticama .

Dražen trčkara po dvorištu kako bi bio u formi. Bojana u kuhinji pravi sendvič gde su joj se pridružili i Džordž i Nikola da piju kafu. Ema pere veš. Na otpadu svi ukućani sede u dvorištu i sunčaju se, jedino Horvat pere sudove. Nakon sinoćne svađe a zatim i pomirenja Duško ipak kulira Soraju.

Povezana vest:  FARMA 2010, Gazda za ovu nedelju je Sajko!

U kući i dalje radno. Ukućani po ceo dan vežbaju svoje tačke. Lester je prohodao na štulama, Bojana i Nikola mu pomažu u dvorištu. Dražen takođe vežba, uz Lesterovu pomoć.

Marijana, Mila i Tamara i dalje uvežbavaju svoju tačku i dogovaraju se oko završnice. Slavica sprema ručak uz Marijaninu pomoć. Na otpadu Soraja priprema ručak, a Duško pokušava da joj asistira. Ostali uživaju na suncu.

Ukućani su ručali. Slavica je spremala krompir, Marijana joj je pomagala u tome. Za razliku od juče Nemeš je danas malo opušteniji iako i dalje vidno izbegava Marijanu.

Sa Marijanom je isti slučaj, po ceo dan je u dnevnoj sobi i vežba za zadatak, trudi se da skrene pažnju ukućana sa dešavanja posle žurke.

Na otpadu posle Sorajinog ručka, ukućani su rešili da se razonode tako što su se dobacivali lopticom. Nakon toga Horvat je opet uzeo da  pere sudove.

Povezana vest:  Premijera druge sezone HBO serije "Hronike Tajms skvera" 10.septembra

Ukućani se i dalje zagrevaju za svoju cirkusnu predstavu. Marijana, Lester i Bojana su neuspešni u hodanju na štulama. Nemeš je izgleda shvatio da je Bojana njegova „simpatija“.

Ovog popodneva Bojani je bio najviše od pomoći da savlada ovu tešku disciplinu. Međutim, šta god da uradi Nemeš je uvek u prisustvu „svojih“ devojaka, jedna s leve, druga sa desne strane.

masazaU dnevnoj sobi su Radiša, Mila, Tamara i Slavica. Ukućanke pažljivo slušaju velikog šarmera. Radiša voli žene, ali i Radišu vole žene. Mila je imala tu čast da je Radašin čak i izmasira. Mada ni Tamara nije ostala uskraćena masažom. Njen lični maser bio je Milan koji kako naslućujemo ima velike simpatije prema novoj ukućanki.

Slavica je zadovoljna ukućanima, „deca“ u kući kako ona kaže, su poslušna i dobra.

Marijanu smatra navalentnom, jer je tražila od Nemeša da je skine, što je Nemeš i uradio. Radašinu se sviđa Slavica. Ona je je za njega najbolja u kući, poseduje sve ono što on voli, ne navodeći šta je to. Ne bi je zamenio ni za jednu mlađu.

Povezana vest:  Najnovija 15. sezona KEEPING UP WITH THE KARDASHIANS na kanalu E! od avgusta!

U ispovedaonici je Velikom Bratu, Radiša pokušavao da objasni šta je histerija. Ovaj već dobro poznati ukućanin pojam histerije je izjednačio sa potrebom za sexom. Milu navodi kao primer za svoju tvrdnju, ali ne zaobilazi ni Slavicu, ni Marijanu. Nadovezujući se na priču o histeriji, Radašin izjavljuje da nije siguran u to da Džordž ima polni organ. Ema je razočarana Milinim i Džordžovim ponašanjem, jer misli da su se promenili. Jedini ukućanin čije društvo joj prija je upravo Radašinovo. Izgleda da je novo-stari ukućanin ujedno i omiljeni. Stanovnici otpada ne žele društvo. Duško ni pod tačku razno ne bi voleo da vidi Džordža ali za Marijanino prisustvo se ne bi bunio.