radasin_dzordz

VELIKI BRAT 2011

U kući padaju maske!

Napetost između Duška i Soraje je opet porasla. Posvađali su se oko pranja sudova. Dušku je bilo normalno da taj posao radi Sara ali ona ga je odbila. Oko toga je nastala i svađa ali je Duško podvio rep i uradio posao pošto je Sara kuvala ručak. Pošto im je napolju bilo hladno, ukućani su ušli u autobus i Dragana je ponudila Sari masažu. Sara je skinula brus i legla, svlači malo i panatalone… Duško kuka što

on ne može da je masira, a Dragana joj malo po malo ruke uvlači i u gaće… Duško balavi i preznojava se i kaže kako je to pravi masaža pokret, Dragana mu objašnjava da tako mora i menja pozu uz to dodaje i da je na više mesta učila da masira. U jednom trenutku je i Dragani bilo vruće pa joj je Duško predložio da se skine.

Lester bi Slavicu a Nikola Tamaru

U kući VB su pale maske! Lester je priznao da voli matroke! Veliki Brat je pozvao u ispovedaonicu Nikolu i Lestera i ptao ih je o druženju. Obojica su se složili da su se skontali da će se njihovo druženje nastaviti i kada se rijaliti završi. Na pitanje Velikog Brata koju bi ribu iz kuće jedan drugome nabacili Nikola je rekao da bi Lesteru nabacio Slavicu sa čim se ovaj složio jer voli matorke dok bi Lester Nikoli nabacio Tamaru. Nikola je potvrdio izbor rekavši da ga je pročitao. Obijica su priznali Velikom Bratu da se između Nemeša i Marijane nešto dešava ali su je osudili zbog deteta rekavši da nikada ni jedna ni drugi ne bi ostavili dete.Ta priča se širi dalje pa se u sve upliće i Mila koja objašnjava razloge zbog čega je ostavila svoje dete i da to nije Lesterov problem. Rasparava se nastavlja i dalje. Iako su se njih dvojica prebacila u bazen. Nemeš im takođe objašnjava da se do nekog cilja stiže malim koracima. Marijana napada Lestera jer je umsilila da je on rekao da je ona loša majka. Lester se vadi da se samo pitao kako može majka da ostavi dete i ode u rijaliti. Marijana se pita kako je Lestera majka pustila u rijaliti pošto je mamin sin.

Povezana vest:  Premijera nove HBO serije "Peri Mejson" 22. juna

NEVOLJE U RAJU: Marijana misli da je Nemeš na zadatku!

Iako se gutaju pogledima, Marijana i Nemeš su u problemu. Ne mogu javno da iskažu emocije niti da ostanu sami i da otvoreno popričaju o svom odnosu. Marijana je utripovala da Nemeš nije iskren. Kada su ostali sami u dvorištu Marijana se požalila  da ne mogu da pričaju otvoreno i da je to izjeda i da je ubeđena da je Nemeš na zadatku. Mila prekida dalju diskusiju…

Povezana vest:  Premijera na kanalu Animal Planet - Životinje na aerodromu

Radiša: Džordže je lud, pazite se!

Radiša je ukapirao da je Džordž lud. U toku priprema za nedeljni zadatak Radiša nije mogao da nađe cipele. Ali onda je shvatio da mu je Džordž stavio cipele u frižider. To ga je šokiralo pa je ukućanima rekao da se paze jer je Džordž lud. O tome razgovaraju iSlavica i Mila na sofi a Ema se izjasnila da je Radiša džentlmen. Ta konstatacija se nije baš svidela Slavici koja je otrkrila svoje mišljnje o Radiši da je namazan i da nije naivan igrač jer zna svašta.

Povezana vest:  FARMA 3. SEZONA, Opušteno na Farmi

otpad_27.martDragana: Nives Celzius je sve izmišljala

Od silne dosade ukućani na otpadu pričaju o svemu i svačemu. Poneseni zadatkom ukućana koji spremaju tačku Cirkus burleske, na temu dolaze i starlete iz spoljašnjeg sveta. Pričaju o Nives Celzius i prepirčavaju njenu knjigu. Horvat kaže kako se ona oblačila provokativno i da se tako šetala po Zagrebu. Misleći na sadržaj knjige Dragana kaže:

– Mislim da je ona neke stvari u toj knizi i izmislila i one se nisu desile.

Horvat brani Nives i kaže da je siguran da ona to ne bi radila. Dodaje da je njen pandan Džordan i da ima njenu knjigu sa posvetom, Soraja se slaže da je Džordan prelepa.