izvidjaci

VELIKI BRAT 2011

Izviđači uspešni prvog dana, žurka kao nagrada, na otpadu sve po starom

Veliki Brat je probudio ukućane. Posle prve večeri pod vedrim nebom izviđači su vidno neispavani.

Dragana i Nirmal su raspalili vatru i svi su se okupili sem Nemeša koji vežba znake. Devojke komentarišu kako im nije prijatan zadatak, pogotovo zbog odlaska u kupatilo. Skroz u duhu zadatka ukućani oko vatre, u velikom loncu pripremaju ručak. Soraja komentariše da joj je hrana odvratna. Ukućani otpada svi zajedno doručkuju, sem Slavke koja je ranije završila i sada pere veš. Bojana komentariše da joj je hladno u suknjici, ali mora da je nosi da bi do kraja ispoštavala Milinu otrovnu strelicu.

Kišnim danom nisu baš oduševljeni ni ukućani ni otpadnici. Na otpadu su se svi okupili u iole topliju dnevnu sobu, gde jedan deo ukućana priča, a drugi deo tumači znake vezane za zadatak i pevuše. Izviđači i dalje uvežbavaju znake pred ogledalom, dok im se ručak krčka u loncu nad vatrom. Izgleda da ovakvo vreme najviše smeta Emi, pošto se povukla u šator i tamo analizira zadatak, gde joj se ubrzo pridružila i Dragana. Horvata su Soraja i Duško odmenili, koji su pravi tandem, i brinu o ručku i vatri.

Povezana vest:  Saut park će se prikazivati bar još tri godine

Svi sede u radionici i komentarišu kako moraju što spremniji da budu za Koloseum u četvrtak. Pritom govore Radiši da mora malo više da vežba i da da sve od sebe. Lester kaže Bojani da je znao da je Nikola bolji od nje, a dodaje da sad vidi da mora da se igra nefer, na šta mu Bojana odgovara da ipak zavisi puno i od Velikog Brata.

VB im pušta na TV-u ukućane izviđače, i svi trče da ih vide. Komentarišu kako su se lepo obukli i kako su im simpatični. Dragana je izjavila kako je Ema kraljica i otpadnici počinju da pevaju pesmu „Arogantna kraljica“ za Emu. Ema ih čuje i počinje i ona da peva. Tako pevaju svi u isto vreme i smeju se. U jednom trenutku su videli kako su se Horvat i Džordž zagrlili i smeju se. Radiša kaže kako će Džordž do kraja da ga opali i da će biti seksa u kući, na šta se svi smeju. Horvat i Dragana su nakon toga otišli u šator, na šta joj je Horvat povodom svađe od juče, rekao da on tu ništa nije loše mislio i da nije birao, nego su mu rekli da spava sa Duletom, na šta je on pristao. Dragana mu odgovara da zna da on nije hteo nju da zezne, i zna ko nju hoće da zezne, ali da je rečeno na ružan način.

Povezana vest:  Nove avanture Malog Šefa samo na kanalu Minimax

Ukućani na otpadu sede u dvorištu i zagrevaju se vrelim temama po hladnom vremenu. Slavica svojim cimerima govori da ona nije merodavna da priča ko je dobar frajer od mlađih ukućana i da samo za Radašina može to da kaže. Radašin se zadovoljno smeška jer mu se njen komentar ne sumnjivo dopada.

Izviđači iz kuće Velikog Brata u dvorištu lože vatru. Soraja i Duško se koškaju dok je za razliku od otpada atmosfera u ovom delu kuće dosta mirna i ukućani su u iščekivanju večerašnje žurke.

Izviđači su u okviru nedeljnog zadatka od Velikog Brata dobili i dnevni zadatak, da nauče za određeno vreme da vezuju čvorove na pet načina. Neumorno su vežbali u dvorištu pored vatre. Moramo priznati da su bili jako uporni i vredni u vezivanju zadatih čvorova. Najviše se istakao Duško koji je svojim humorom zabavljao ukućane pokušavajući da osmisli novi način vezivanja čvorova.

Povezana vest:  HBO vodi sa 99 nominacija za TV nagrade Emi

Veliki Brat je hteo da vidi rezultate pa je pozivao izviđače redom da vidi koliko su uspešni.

Prvi koji odlazi u ispovedaonicu je Nirmal koji dobija zadatak da veže ribarski čvor, Nirmal uspešno prolazi test. Sledeći izviđač kojeg poziva je Duško koji dobija zadatak da veže ambulantni čvor. Zatim izviđač Ema koja dobija zadatak da napravi zastavni čvor, Ema takođe kao i Duško uspešno prolazi test. Jedini ukućanin koji nije uspešno uradio test je Soraja koja je dobila zadatak da napravi čvor lisice. Soraji je zatim data i druga šansa. Poslednji ukućanin na testu je Horvat koji je uspešno prošao test i dobio zadatak od Velikog Brata da ukućanima pomoću signaliziranja zastavicama kaže da su prošli test.Ukućani su posle uspešno ispunjenog dnevnog zadatka dobili nagradnu žurku od Velikog Brata kojoj se sudeći po reakcijama poprilično raduju. Ukućani se užurbano spremaju za veselje.