reditelj vladimir, petar kao nenad i borko kao todor

Snima se Igra istine

 

Serija „Igra istine“, čije je snimanje u toku sa režiserima Vladimirom Tagićem i Dejanom Zečevićem, biće hibrid porodične melodrame, trilera i misterije, najavili su danas producenti.

Kako se navodi, zamišljeno je da „Igra istine“ ima 24 nastavka od po 45 minuta, za seriju muziku radi pop kantautor Željko Joksimović, dok scenario Đorđa Milosavljevića poseduje „crnohumorni potencijal“.

Povezana vest:  DA LI U APOKALIPTIČNOM SVETU IMA MESTA ZA LJUBAV?

Glavne uloge u „Igri istine“ imaju Saša Joksimović, Borko Sarić, Ana Franić, Nina Janković, Nikola Rakočević, Nevena Ljubić i Petar Benčina.

-Sedmoro gimnazijalaca kreće da proslavi kraj školske godine na splavu na Savi. Međutim, ishod jedne tinejdžerske igre, pokazaće se fatalnim. Priča se nastavlja deset godina kasnije. Nekad bliski prijatelji viđali su se retko, uglavnom izbegavajući jedni druge – piše u saopštenju.

Povezana vest:  Premijera na kanalu Discovery Channel: Ljudski um

Produkcijska kuća „Unit film“, na čijem čelu je Saša Joksimović, a produkcijski tim čine i Ljubićeva i Sarić, trebalo bi da uskoro saopšti kada će i na kojoj televiziji serija biti emitovana.

U „Igri istine“ će se pojaviti i Nebojša Glogovac, Bogdan Diklić, Tihomir Stanić, Ljiljana Blagojević, Boris Komnenić, Srđan Miletić, Miloš Timotijević, Andrej Šepetkovski, Radoslav Milenković i drugi.

Povezana vest:  VELIKI BRAT 2011, Dan posle incidenta