dragana_izbacivanje

VELIKI BRAT 2011

Dragana napustila kuću, od večeras svi ukućani žive u luksuzu

Veliki Brat je spojio ukućane i od večeras će svi uživati u luksuzu, ali to nije sve. Novi nedeljni zadatak podrazumeva da će ukućani u parovima biti vezani jedan za drugog.

Ukućani će u novom nedeljnom zadatku biti vezani u parove 24 časa dnevno. Izgleda da Veliki Brat želi da se ukućani što bolje upoznaju i zbliže.

Ukućani će u ovonedeljnom zadatku biti vezani jedan za drugog posebnom „niti“ koja će spajati njihove ruke. Sve vreme trajanja zadatka ukućani će danonoćno provoditi jedan uz drugog. Svaki par će imati dva puta po tri minuta u toku dana kada će moći da se odvoje od svog para, a za to vreme će moći samo da se presvuku. Sve ostalo parovi rade zajedno. To naravno nije sve. Veliki Brat je smislio i niz začkoljica koje će ovonedeljni zadatak učiniti veoma zanimljivim.

Veza između naših ukućana je neraskidiva i njihovi odnosi će se sasvim sigurno podići na viši nivo.

Ni spajanje nije dočekala

Kuću Velikog Brata je napustila Dragana, četvrta po redu ove sezone, mada bilo je još upečatljivih scena ove napete večeri.

Nemeš je bio jedan od nominavanih i moglo se nazreti na njegovom licu zabrinutost od mogućeg ispadanja i rastanka sa Marijanom. Ipak, Dragana se izgleda zamerila svim ukućanima i ubedljivo pobedila, ako se može tako reći.

Svi su se pozdravili sa sada već bivšom cimerkom osim Soraje i Nirmala.

Nemeš nije krio svoje oduševljenje zbog ostanka u kući, i svoj entuzijazam demonstrirao je u dvorištu, skakajući i pevajući.

Ukućani su imali zadatak da što vernije izvedu numeru Zdravka Čolića „Glavo luda“. Dobili su kostime i čim je muzika krenula Duško je počeo da peva, a Lokice da igraju.

Još jedna zanimljivost je obeležila veče. Ukućani su dobili novi nedeljni zadatak u kome će definitivno svoju intimu podeliti sa nekim od svojih cimera.

Svi zajedno

Veliki Brat je okupio sve ukućane u luksuznoj kući i tada je počela da se oseća nervoza među nominovanim otpadnicima.

Povezana vest:  RRA preporučio da se ne emituje skrivena kamera sa Dačićem

Devojke su se našminkale, muškarci obukli svečanu garderobu i večerašnja fešta može da počne. Dok su pobednici sasvim mirni jer nisu nominovani, nervoza se može nazreti među otpadnicima.

Horvat, kao kapiten, je takođe opušten.

Svi su spremni i polako odlaze u prostoriju za nominacije gde će neko osetiti koliko crvena stolica zapravo može da se usija.

Luksuz i u otpadu

Otkako se Koloseum preselio u dvorište kuće Velikog Brata, ukućani su se u više navrata rotirali, tako da se više ne zna ko su otpadnici a ko uživa u luksuzu.

Posle igre pod nazivom „Totalno đubretarski kviz“ ukućani su ponovo zamenili mesta. Bojana se najviše obradovala povratku u luksuz i priznaje da joj je teško pao boravak na otpadu.

Trenutni otpadnici se nisu mnogo uzrujali zbog povratka na otpad, prirastao im je za srce.

Nakon nove rotacije, na red je došlo sastavljanje Tempo šoping liste. S obzirom na uspešno obavljen nedeljni zadatak, VB Turneja, i ukućani iz luksuza i otpadnici imaju luksuzni budžet za narednu nedelju. Prvi na redu u sastavljanju šoping liste su otpadnici. Nemeš, Horvat i Ema vode glavnu reč. Nemeš zapisuje a Horvat kao kapiten vodi računa da se naruči sve što je potrebno. Sastavljanje prolazi bez svađa i bilo kakvih problema.

Da li će i ukućani u luksuznoj kući biti tako saglasni u sastavljanju Tempo šoping liste, ostaje nam da vidimo.

Totalno đubretarski kviz

Taman što su ukućani dobili picu od Velikog Brata i seli da jedu, oglasio se alarm ! Vreme je za novi Koloseum. Poslednja runda za danas se zove TOTALNO ĐUBRETARSKI KVIZ.

Danas ukućani imaju još jednu priliku da osvoje opstanak ili prelazak u luksuzni deo kuće.

U dvorištu kuće nalaze se tri otpadna kontejnera plavi, žuti i zeleni. Ukućani su tim zelene boje a Otpadnici žute. Svaki tim će predstavljati dvoje takmičara. U dva kontejnera staće dvoje takmičara obučenih iste boje kao kontejner, s tim što će takmičari biti vezanih očiju. Po još jedan takmičar će stajati van kontejnera i treba da bacaju đubre preko ovih u kontejneru. Đubre je u kanticama, a takmičari u kontejneru treba da pogode šta to pada po njima. Ne smeju da vire. Takmičari van kontejnera otkrivaju sadržaj kantica tek kada ukućani u kontejnerima stave poveze na oči i to na znak Velikog Brata.

Povezana vest:  DISCOVERY POKREĆE NOVI KANAL ID Xtra (IDx)

Takmičar koji baca kanticu sa đubretom po takmičaru u kontejneru sam bira šta će da baci i kojim redosledom. Takmičar u kontejneru odmah pošto je đubre bačeno ili proliveno po njemu, mora da pogodi na osnovu dodira, mirisa a zašto da ne i ukusa šta je bačeno po njemu.

Takmičar koji bude pogodio više tačnih odgovora donosi pobedu svom temu. A pobednički tim ide u finale.

U finalu je kviz od 5 pitanja na koje ukućani moraju da odgovore, dvoje ukućana koji su učestvovali u pobedničkom timu iz prve runde. Tri tačna odgovora  im osvajaju žurku u utorak za Ukućane koji se nalazi u kući.

Ledena kocka

Borba za luksuz se nastavlja. Koloseum se održava iznova i iznova. Ovoga puta u pitanju je ledeni Koloseum.

Veliki Brat je ukućanima dao dve velike kocke leda. U njima je zaledjen metalni štap i novac u obliku metala. Ukućani su na sve načine pokušavali da otope led kako bi došli najpre do štapa, a kasnije i do novca. Ukućanima luksuza je ovaj zadatak pošao za rukom, samim tim što su prvi došli do štapa koji im je olakšao pola posla. Raspevani otpadnici su ipak se usresredili da prvo izvade novac, nemisleći da štapom mogu da grebu po površini ledene kocke.

Veliki Brat je svim ukućanima otežavao situaciju time što je tokom zadatka puštao pesmu „Glavo luda“ , što podrazumeva da ukućani moraju da vežbaju. Dok su otpadnici topili kocku leda, sa druge strane u luksuzu su se  već uveliko spremali za nastup Zdravka Čolića i Lokica. Kada su nakon četrdeset i pet minuta otpadnici došli do novca Veliki Brat je objavio da je kraj zadatka. Ukućani ostaju tu gde jesu i ovaj Koloseium je završen pobedom ukućana luksuzne kuće

Povezana vest:  WARNER BROS. DISCOVERY ODAJE POČAST KRALJU FUDBALA PRIKAZIVANJEM DOKUMENTARCA “PELE: ŽIVEO KRALJ”

„Dobro jutro, ovde Dražen!“

Veliki Brat je probudio ukućane otpada i luksuznog dela kuće.

Svi su bili veoma sanjivi ali su kako pravila nalažu morali brzo ustati. Konačno su se bivši otpadnici ugrejali i dobro naspavali. Ukućanima otpada i ukućanima glavne kuće obratio se Dražen. Dražen je pozdravio sve ukućane sa nadom da se uskoro vide i željom za svoj brz oporavk. Ukućani su bili srećni što su saznali bar nešto konkretno što se tiče Dražena. Neko vreme su komentarisali ono što su čuli, a zatim su se vratili dnevnim aktivnostima. Ukućani su dobili novi dnevni zadatak !

Bojana pobesnela zbog Draganine laži

Posle Koloseuma, u kom su Horvat i Nirmal doneli pobedu otpad je prešao u luksuz, a ukućani kuće u otpad.

Duško, Dragana i Nemeš su prvi ukućani koji su ušli u kuću, zatim Soraja, Nirmal i Ema.

Bivši otpadnici su jedva dočekali trenutak da se ogreju, pošto je predhodnih dana na otpadu bilo jako hladno. Raspakovali su svoje stvari i brzinom svetlosti se obukli u kupaće kostime. Dragana i Soraja su bile prve koje su ušle u bazen. Muški deo ekipe ipak se odlučio da nešto pojede, pa su po završetku večere svi zajedno plivali i pevali vidno srećni zbog odlaska sa otpada. Sa druge strane od veselih lica ni traga ni glasa. Bojana, Marijana, Slavica i Tamara su prve ukućanke koje su se smestile na otpad. Koliko je bila tužna odlaskom sa otpada, Bojana se po ponovnom povratku na otpad jako iznervirala. Pitala je Draganu da li ima mleka na šta je Draganin odgovor bio potvrdan. Međutim, Bojana se po stupanju na otpad uverila u nešto drugo. Zbog netačne informacije u vezi mleka, Bojana je za života zamerila Dragani. Nije štedela reči pa je Draganu nazvala pogrdnim imenom i izrazila gađenje na sve otpadnike.