mamasoraja

VELIKI BRAT 2011

Slatke male bebe i nesavesni roditelji!

Veliki Brat je došao na ideju da proveri koliko su se ukućani upoznali. Ukućani su jedan po jedan ulazili u ispovedaonicu i odgovarali na pitanja u kvizu „Bla bla“.

Slavica je prva dala odgovor na pitanje Velikog Brata, koja je Radašinova omiljena knjiga. Tačno je to, da Radašin ne voli da čita, ali poznavajući ga zaključila je da će to da bude Kamasutra koju će tek da dobiju. Radašin je potvrdio da bi to mogao da bude tačan odgovor jer sadržaj koji se nalazi u knjizi izuzetno ga zanima.

Horvat je zablistao, dok Dušku treba još vremena da upozna svoj prijatelja. Na red su došli i Nemeš i Ema koji su se toliko zbližili, da na pitanje Velikog Brata ko najviše nervira Nemeša, odgovor nije bio Ema. Njih dvoje nisu znali mnogo jedno o drugom, ali su svakako izašli iz „veze“ kao pravi prijatelji. Nemeš je shvatio da je preterao po pitanju Eme, i na neki način joj se izvinio.

Trio tek nije zablistao u kvizu, ali smo mi saznali ko je Bojani najmanje simpatičan ukućanin i da je Marijana upoznala čoveka svog života. Nirmal i Soraja definitivno ne poznaju jedno drugo. Ni na jedno pitanje odgovor nije bio odgovarajući, dok su Tamara i Nikola pokazali zavidno poznavanje.

Slatke male bebe!

Nakon što je Veliki Brat sinoć saopštio uspešnost dnevnog zadatka i povećao nagradu za nekoliko eura, ukućani su jednoglasno izabrali Soraju i Nirmala kao pobednike.

Kako bi preuzeli nagradu ukućani su ušli u ispovedaonicu. Veliki Brat nagrađuje talente tako da su Horvat, Duško, Soraja i Nirmal, pored Nikole i Tamare postali roditelji.

Povezana vest:  FARMA 2010, Raspoloženi farmeri

Još dve bebe su se uselile u kuću Velikog Brata mali crnac i mali Kinez. Od večeras za ukućane nema spavanja. Bojana smatra da će već sutra biti pet beba.

Duškovo i Horvatovo dete će se zvati Roko, i ulogu majke imaće Horvat. Soraja i Nirmal još nisu smislili ime pripadniku žute puti. Osim što će ukućani biti uskraćeni sna, Ema je zbog bebe morala da napusti Nirmalov i Sorajin krevet.

Nesavesni roditelji!

Beba u kući donosi radost ali ne i u kući Velikog Brata. Ukućani su noćas jako loše spavali jer im Tamara i Nikolina beba zadavala muke. Za razliku o male Tee, Nirmalova i Sorajina beba je skoro bešumna. Duško i Horvat su na razne načine pokušavali da ublaže bebin plač čak su je i jastukom prekrili. Soraja i Nirmal uživaju kao roditelji, jer mirnije dete nisu mogli da dobiju. Mada, Soraju kao savesnu majku brine da beba nije bolesna jer uopšte ne plače.

Odnos između nje i Nirmala se popravio, iako su po Sorajinom mišljenju pred razvodom. U toku sinoćnjeg zadatka ova dva ukućanina su se da kažemo, pomirili. Današnji dan ukućani su iskoristili na najbolji način. Svi zajedno su se izležavali i sunčali. Roditelji su toliko opčinjeni lepim vremenom da su bebe zaboravili u sobi.

Sasvim običan dan

Ukućani su se jako ulenjili. Koriste sve pogodnosti dvorišta kuće kako bi se što bolje namestili za sunčanje. Brižne majke Soraja i Tamara ni na sekund ne napuštaju svoje bebe i na razne načine im ispoljavaju svoju ljubav. Maze ih, grle, ljube i pričaju im priče. Sa Horvatom nije isti slučaj, on je svoje dete dao Dušku na čuvanje. Dule apsolutno nije pažljiv prema svojoj bebi jer je nosi kao džak krompira.

Povezana vest:  40 godina američkog TV šoua "Subotom uveče uživo"

Ema ne ispušta metlu iz ruke, dok Slavica kao po običaju kuva ručak. Nemeš i Lester, dva talentovana muzičara, pričaju o karijerama, dok ih sluša Nikola, koji se baš i ne razume u tu oblast.

Radašin i Nirmal se kupaju u bazenu, a nešto kasnije im se i Nikola pridruđžuje. Sve u svemu sasvim običan dan u kući Velikog Brata ili možda zatišje pred buru.

Kompozitori

Ostatak dana, ukućanima prolazi u komponovanju. Tačnije, smišljaju čestitku sutra za Uskrs.

Glavni tekstopisac je očigledno Nemeš, pošto on daje najviše predloge i on razmatra tuđe i sklapa u celinu.

Delove teksta koje su sklopili, ukućani ponavljaju iznova i iznova. Nemeš sedi za tablom i beleži najbolji raspored strofa, i pevajući ponavlja da proveri da li se uklapa.

Duško komentariše kako mu se dopada. Inače se ne odvaja od Roka, brine o njemu i ljuška ga, pokušavajući da se iskupi kao roditelj, jer je danas bio vrlo nemaran.

ljubavnicaVeliki problemi

Deo ukućana je u kuhinji i spremaju večeru. U kući ne prestaje da se čuje plač beba. Tamara viče na svoju bebu da prstane i da ne bude previše razmažena, ali to očigledno ne pomaže jer neprestano plače. Pošto više nije mogla da izdrži Tein plač, Tamara ju je dala Nikoli da se brine o njoj. Marijna i Bojana pričaju o životu van kuće, komentarišu koliko je život generalno skup i koliko im je potrebno para za svakodnevne stvari. Nakon toga, Marijana joj priča o svom mužu i o svom braku. Posle priče sa Bojanom, Marijana odlazi sa Nemešom u spavaću sobu. Nemeš opet počinje da priča o svojim brigama za nju nakon izlaska iz kuće. Razmišlja kako će njeni reagovati po izlasku, da li će joj dati da vidi dete, da li će je neko povrediti. Million pitanja mu se mota po glavi, ali on nalazi rešenje govoreći joj da će se on pobinuti za nju. Marijana razmišlja samo o tome da vidi svoje dete i jedino joj je to najvažnije.

Povezana vest:  SURVIVOR VIP, Žene najurile Miloša

Stručno skretanje s teme

Ukućani sede na okupu i pričaju. Smeju se Emi jer ne zna u kom kafiću je bila u Beogradu, i kako je pored toliko dobrih kafića otišla u neku birtiju. Zezali su je i pitali jel uopšte ima stolica u tom „kafiću“.

Marijana je prokomentarisala kako su napokon prestali da pričaju depresivne, tužne priče. Tamara se ubacuje i govori kako je sanjala da se Marijana pozdravlja sa svojim roditeljima, da je sve u redu, i kako se videla sa ćerkom. Nemeš i Nirmal pričaju o sutrašnjem izbacivanju, i Nemeš se pita da li će biti nekog iznenađenja. Nirmal misli da će možda ubaciti nekog sutra, i pritom misli da će on izaći i kaže kako je dovoljno bio. Sve majke leže u sobi sa bebama. Tamara uzima sliku svog dečka, ljubi je i pokazuje bebi. Soraja pita Marijanu da li ima sliku svog muža, jer je videla samo sliku ćerkice. Marijana joj odgovara da ima i odmah skreće sa teme. Svi ukućani su se spontano našli u kupatilu, gde su počeli na sav glas da pevaju i da se vesele. Ovoliko veseli nisu bili ni na žurkama, verovatno ih je obuzela euforija zbog sutrašnjeg izbacivanja. Dok se ostali ukućani vesele, Marijana sedi za šankom i sa Nirmalom priča o ozbiljnim temama.