slavica_izbacivanje

VELIKI BRAT 2011

Slavica izbačena, nedeljni zadatak ukućana Evropska Unija

Veliki Brat je iznenadio ukućane tako što im je dao novi nedeljni zadatak, pod nazivom Evropska Unija. Kao prvog i počasnog člana Evropske Unije Veliki Brat je izabrao Soraju. S obzirom na njenu visoku funkciju, uživaće u mnogim privilegijama. Prvi zadatak je da izabere tri člana evropske zajednice koji će takođe imati prilike da na svojoj koži osete blagodeti koji njihov položaj nosi. Što se tiče ostalih ukućana koji nisu članovi EU u narednim danima će imati priliku da kroz mnoštvo zadataka koje im članovi na čelu sa Sorajom zadaju, zasluže članstvo i tek tada će moći da iskoriste povlastice.

Najbitnija stvar je da su članovi EU imuni na nominacije, što je dovoljan razlog da kandidati za ulazak u zajednicu daju svoj maksimum kako bi i oni zaslužili tu privilegiju. Članovi zadaju uslove i pravila življenja u kući, kojih se kandidati moraju pridržavati. Takođe, predstavnici EU će živeti od luksuznog budžeta, dok će kandidati živeti od standardnog.

Ukućani su intrigirani zadatkom, a Soraja je imala velikih poteškoća sa odabirom članova.

Povezana vest:  Budući veterinari u Africi, premijera na kanalu Animal Planet

Peto ispadanje

Glasovima publike nominovani su bili Slavica, Lester i Osoba X za koju se na kraju ispostavilo da je Tamara. Ukućani su odlučili da im je od troje nominovanih, Slavica najmanje prirasla za srce, mada je ipak bila tesna situacija između nje i Tamare. Nemeš kao kapiten je definitivno zapečetio Slavičinu sudbinu davši joj četiri poena.

Nakon što je Slavica napustila kuću, svi njeni, sada već bivši cimeri, nastavljaju veče kao da se ništa nije dogodilo. Nema plača, niti tuge zbog odlaske osobe koja je svo vreme boravka u kući Velikog Brata brinula o svojim cimerima, kuvala im i generalno se ponašala kao roditelj.

Veliki Brat još jednom opravdava svoje ime i ukućanima daje novi nedeljni zadatak pod nazivom Evropska Unija.

Crveno usijanje

Ove sezone Velikog Brata većina ukućana je osetila koliko zapravo crvena stolica može da se usija.

Večeras nominovani su Slavica, Lester i Osoba X. Veliki Brat očigledno želi da do poslednjeg trenutka sakrije misterioznu treću nominovanu osobu. Kao i kod svakih dosadašnjih nominacija, ukućani se ređaju u ispovedaonici i glasaju za nominovane koji su im se najmanje svideli.

Povezana vest:  Nova sezona serije "Klan" od 2. jula na Superstar TV

Tesna je situacija što se glasova tiče i Nemešev dupli glas će sigurno odlučiti sudbinu nekog od nominovanih.  Ukućani su vredno spremali nastup koji upravo izvode. Nemeš, kao vrsni pevač, vodi glavnu reč. Iako će ukućani barem na trenutak bezbrižno uživati, uskoro ih čeka neprijatno izbacivanje.

Šta se još dešavalo danas

Došao je trenutak da se roditelji oproste od svojih malih slatkih bebica. Veliki Brat ih je pozvao u ispovedaonicu kako bi im saopšti tužnu vest ! Nekoma od njih je teško pala ova vest, dok su drugi jedva dočekali da se oslobode roditeljske dužnosti. Soraja je bila svakako najtužnija, toliko je bila vezana za svoju malu bebu da je po dobijanju ove informacije jako zagrlila svoju bebu i negodovala ovaj za nju strašni čin. Ali tu nije kraj ! Roditelji imaju tri sata kako bi smislili tačku koja će izmamiti osmeh na lice njihovoj nesuđenoj deci i na taj način se oprostili od njih. Brigu o bebama naredna tri sata vodiće Marijana i Nemeš koji se su se po prilično uplašili kada su ih bebe zatekle po njihovom ulasku u ispovedaonici.

Povezana vest:  Veliki broj srpskih glumaca u američkoj seriji The Ark, a upravo je odobrena 2. sezona

Svi ukućani su u spavaćoj sobi i vežbaju pesmu za večerašnje izvođenje. Situacija u kući je malo napeta zbog večerašnjeg izbacivanja.

Marijana je vrlo zabrinuta, čak je pitala Bojanu da li da joj ostavi svoje neke stvari. Bojana je bila iznenađena tom konstatacijom i pokušala da je ubedi da ona neće ispasti. Nemeš je rekao kako on ne bi mogao da podnese da Marijana ispadne i kako bi odmah izašao za njom. Veći deo ženskih ukućana je u spavaćoj sobi gde se ulepšavaju za večeras. Jedino Soraja sedi u dnevnoj sobi gde uspavljuje bebu i peva joj. Dok se Tamara pakuje, Nikola je taj koji vodi računa o Tei. Veliki Brat je pozvao sve u dnevnu sobu gde im je pustio snimak sa karaoka. Ukućani gledaju oduševljeno i smeju se svom izgledu i kako pevaju.