marina zikic 2_IMG_1961

Srpski Top Model by Ivana Stanković Epizoda 7

Eliminisana Marina Žikić

Nakon uzbudljive prethodne nedelje, koja je kulminirala susretom sa roditeljima, devojke su nastavile sa obavezama. Prva je bio kasting za fashion HR, ali ne onakav na koji su navikle. Zadatak je bio da devojke odu do štanda gde su kreatori izlagali, predstave im se i traže posao.

Najbolje su se snašle Bojana, Milica i Neda, koja je dobila dve revije. Ostale devojke su zbog toga bile ljubomorne, a najviše zavisti pokazal je Ana Minkić. Bojana je imala pegh na reviji, jer se na završnom defileu saplela i pala, međutim, imala je sreću jer publika nije najbolje videla njen pad. Devojke su bile oduševljene zgodnim manekenima, s kojima su prvi put radile, pa su ih u bekstejdžu jurile i ćaskale s njima.

Povezana vest:  Kosmos se vraća!

Sledeći zadatak bilo je fotografisanje u borilačkom klubu. Nedina stidljivost je izbila na površinu kada je pozirala sa manekenom: toliko se postidela da je bila sva crvena i nije mogla da se opusti. Za razliku od nje Bojana Banjac je bila sjajna i kao nagradu je dobila slikanje u studiju Miše Obradovića.

Na kasting za Volkswagen Neda i Ana nisu ponele book, pa ih je Ivana izgrdila i odmah su bile diskvalifikovane. Marina je na opšte zaprepašćenje zjavila da ne želi taj posao i da će ga prepustiti nekoj drugoj. Ivana Stanković se zbog toga veoma naljutila, jer nije mogla da razume da takmičarka Srpskog top modela, kojoj je želja da postane model, odbija posao u startu! Ova greška je skupo koštala Marinu, koja je po odluci žirija sedma devojka koja je napustila takmičenje za titulu „Srpski top model“!

Povezana vest:  VELIKI BRAT 2011, Ogovaranja u kući se nastavljaju, ali svi su zadovoljni zadatkom i iznenađeni dobrom glumom Soraje i Lestera

-Moja nostalgija za roditeljima i porodicom bila je veća od moje želje da učestvujem u šouu! Iako sam bila presrećna na početku, u poslednjoj nedelji sam shvatila da ne mogu dalje, da mi moji previše nedostaju i zato sam odbijala zadatke, samo da bih izašla. Mada, iako sam mislila da mi neće biti teško bila sam pod stresom. I dalje imam želju da budem top model, nadam se da će mi se želja ostvariti – rekla je Marina nakon izlaska iz Top model vile.

Povezana vest:  Premijera serije “Točak: Igre preživljavanja” na Discovery kanalu

Zanimljivo je da Marinin odlazak nije izazvao bujicu suza kod ostalih devojaka, kao što je bio slučaj u prethodnim epizodama. Naime, nakon što su pogledale njenu video poruku sve devojke su se smejale osim Dejane Živković koja je plakala. A komentar ostalih na to je bio: Dejana sad plače jer je ostala sama, a ne zbog Marine!