soraja_68_dan

VELIKI BRAT 2011

Pripreme za izbacivanje i Sorajin zagrljaj od pet sekundi

Veoma mirno jutro u kući Velikog Brata. Ukućani se odmaraju i uživaju u još jednom sunčanom danu.

Ukućani su ovoga jutra veoma pričljivi. Razgovaraju o raznim temama iz života i sunčaju se. Nedelja je dan za nominacije. Tenzija u kući se ne oseća iako večeras jedan od ukućana napušta kuću Velikog Brata.

Nirmal je svakako najrasterećeniji, što se može videti po njegovom ponašanju.Posle nekoliko nedelja konstantnih nominacija, ovonedeljni kapiten, ne preza od izbacivanja.

Za razliku od Nirmala, Nikolu pomalo muče večerašnje nominacije. Plaši se mogućeg ispadanja, ali se svim silama trudi da o tome preterano ne razmišlja. Ove nedelje on je najzaslužniji za nedeljni bužet. Zahvaljujući tajnom zadatku, u kom je Nikola bio lasica, ukućani su osvojili luksuzni budžet za narednu nedelju.

Uspešan nedeljni zadatak

Ukućani su podne proveli razgovarajući o budućnosti i planovima koji ih očekuju nakon izlaska iz kuće Velikog Brata.

Nakon određenog vremena, sve ukućane Veliki Brat je okupio u dnevnoj sobi kako bi im saopštio uspešnost nedeljnog zadatka. Nedeljni zadatak u kom su ukućani bili u ulozi kokošaka je prošao uspešno.  Ukućanima je Veliki Brat na plazmi pustio Nikolino izvršavanje nedeljnog, tajnog zadatka. Svima je  bio jako zanimljiv način na koji  je Nikola svakodnevno krao jaja.

Povezana vest:  Kasting za TV lica PRVE - preko 7.000 prijavljenih, prijavili se sa RTS-a, Pinka, Happy TV!

Nakon toga, Veliki Brat je proglasio uspešnost nedeljnog zadatka. Naredne nedelje ukućani će uživati  u luksuznom budžetu koji je zavisio samo od Nikole.

Usledila je i šoping lista. Nakon nekoliko nedelja, Bojana i Marijana nisu zajedno sastavljale listu. Marijani je društvo pravila Soraja, koja joj je ujedno i pomagala.

Ah, ta nedelja

Mirno nedeljno popodne u kući. Večeras jedan ukućanin napušta kuću Velikog Brata i tenzija se polako oseća kod nekih ukućana.

Većina uživa u dnevnim aktivnostima.  Devojke su obukle svoje kupaće kostime i koriste lepo vreme kako bi se malo osunčale. Za razliku od većine, Bojana je iskoristila podne kako bi razgovarala sa Horvatom i Brendonom o svojoj svakodnevici .

Konstatovala je da se goji i da se dosta ulenjila. Ne prija joj novonastalo stanje u kom se nalazi.

Svi nominovani ukućani na različite načine ispoljavaju svoju nervozu. Antonia planira da spakuje svoj kofer, dok Nemeš svoju nervozu ispoljava kroz otvoren apetit.

Soraja i Nirmal su ovonedelojni kapiteni, pa su samim tim imuni na nominacije. Osim što su zajedno uspeli da osvoje svoje imunitete, ova dva ukućanina su podelila tuš kabinu, pa su se zajedno tuširali.

Povezana vest:  Nova emisija kanala E! u januaru - Clash of the Cover Bands

Flaše umesto čaša

Ukućani su kažnjeni oduzimanjem posuđa, pošto je Nemeš slomio tanjir. Nemeš pravi kafu za sebe i Marijanu i dolazi na ideju da koristi plastične flaše umesto čaša, nakon što ih iseče na pola.

Marijana i Nemeš su u dvorištu i pričaju o tome kako je danas dan kada će jedan ukućanin napustiti kuću Velikog Brata. Duško priča o atmesferi u kući i o tome što ukućani nemaju posuđe. Dušku to uopšte ne smeta, njemu i ne treba posuđe. Ne ljuti se na Nemeša i kaže da je on generelno dobar dečko i da mu se jedino ne dopada kada se napije, što  mu je i skrenuo pažnju nekoliko puta. Konstatuje za Nemeša da je poprilično miran i da se uopšte ne čuje kada je sa Marijanom u društvu.

Priprema za izbacivanje

Kiša je naterala ukućane da se povuku u kuću. Nemeš, Bojana i Nirmal su u dvorištu.

Nemeš puši cigaretu dok Bojana i Nirmal razgovaraju. Lester sređuje frizuru Soraji u kuhinji, dok se ostali ukućani u spavacoj sobi spremaju za večerašnje izbacivanje. Devojke se šminkaju dok se muškarci presvlače. Bojana je izašla u dvorište da  ispuši cigaretu.

Povezana vest:  Premijera nove sezone serije Fear The Walking Dead

Duško i Ema izlaze za njom i pričaju, dok Ema pije kafu. Duško pevuši Severininu pesmu „Gas, gas“.

Antonia pomaže Marijani da napravi frizuru, dok Brendon pokušava da namesti kravatu. Odlazi iz sobe i vraća se perući zube. Nakon što je pomogla Marijani, Antonia odlazi u dvorište i posmatra kako pada kiša.

Zagrljaj od pet sekundi

Veliki Brat je Soraji dao tajni zadatak da svaki puta kada se oglasi Veliki Brat Soraja mora da zagrli ukućanina koji joj je fizički najbliži i u zagrljaju bude pet sekundi.

Soraja je nakon prvog oglašavanja Velikog Brata zagrlila Emu jer je bila do nje, šminkala je. Ema je u čudu. Nakon drugog oglasavanja Sorajin najbliži ukućanin je ponovo Ema koja joj kaže da je sigurno na tajnom zadatku. Nemeš priča o tome što je zeznuo Nikolu i Lestera u borbi za kapitena. Nemeš kaže da nije timski igrač i da se ne bori za tim već  za sebe. Brendon komentariše da je Nemeš pogrešno postupio što ih je prevario. Kaže da je popravio svoj odnos sa Sorajom i Lesterom. Nakon toga igra u peškiru pred Antonijom koja ga tera od sebe, a zatim mu spada peškir