Nirmal 1

VELIKI BRAT 2011

Prošlo venčanje, danas na redu Nirmalov rođendan

Veliki Brat budi ukućane zaglušujućom bukom. Posle nekoliko minuta svi se bude. Bojana je prva ustala i otisla u kuhinju da skuva kafu.

Nemeš komentariše kako je u spavaćoj sobi zagušljivo i da nema vazduha i ne može da se diše. Horvat i Duško su takođe ustali, dok se ostali ukućani još uvek uspavani prevrću po krevetima.

Duško odlazi u kuhinju gde razgovara sa Bojanom, koja je prva ustala. Konstatuje kako ventilacija mora da proradi, zato što je mnogo vruće. Bojana mu kaže kako od vrućine nije mogla da spava.

Posle drugog poziva da se probude, polako svi ustaju, i uglavnom komentarišu da su neispavani i da im je jako vruće bilo u toku noći. Duško i Horvat odlaze u dvorište, gde razgovaraju i piju kafu. Ostali ukućani su u kupatilu i spavaćoj sobi gde se spremaju za novi dan u kući Velikog Brata.

Neraspoloženi Duško

Horvat govori Dušku kako nije u redu da se na takav način ponaša prema ukućanima. Duško mu kaže da je loše spavao i da je neraspoložen i mrzovoljan zbog toga.

Horvat mu kaže kako nespavanje ne može biti razlog da prema nekome budeš neprijatan. Posle nekoliko minuta prestaju da pričaju o tome. Horvat se smeje i priča Bojani kako ga je pokrivala u toku noći, a on je hteo da umre od vrućine. Bojana se smeje i komentariše kako je ona brinula o njemu. Horvat joj odgovara hvala i nastavlja da se smeje, jer je zbog njene brige izgoreo kako kaže. Antonia i Soraja su još uvek u spavaćoj sobi. Soraja se šminka. One su poslednje ustale. Horvat, Nemeš, Marijana, Brendon i Duško su u dvorištu. Pričaju o dečijim pesmicama i televizijskoj seriji “Prijatelji”. Nemeš i Horvat ponavljaju replike iz serije i smeju se.  Soraja im se pridružuje. Nikola je još uvek u krevetu.

Povezana vest:  DVOR 2011, Nominovani Nina, Urška, Deni i MC Stojan

Bio sam fenomenalna kraljica!

Brendon priča kako mu je uloga kraljice Elizabete bila najteža u životu. Kaže kako će po izlasku iz kuće sigurno puno emisija poželeti gostovanje kraljice, pošto je on bio jako dobar u glumi. Govori kako su i ukućani i on zadovoljni njegovom glumom.

Konstatuje da ne zna kako je publika shvatila njegovo predstavljanje kraljice, ali da je bio hrabar prihvativši tu ulogu i da je predstavio kraljicu na najbolji mogući način. Kaže da mu nedostaje gluma, i da bi želeo da ponovo oživi taj identitet kraljice. Komentariše kako sad kad više nema tu ulogu s vremena na vreme poželi opet da se ponaša ko kraljica, jer mu je ta uloga dala slobodu da radi stvari koje nikad nije radio. Kaže da je uspeo da posmatra ljude ispod te maske, ali mu je prijalo, jer se zabavio. Priča kako se Antonia plašila kraljice, Horvat nije želeo da je sluša, a Nemeš je uvek najburnije reagovao na njene zahteve. Pohvalio je Soraju i Lestera koji su najpozitivnije reagovali na kraljicu. Brendon se smeje i seća kako je Lester kraljicu zvao baka. Priča da su generalno svi ukućani uvek bili skeptični prema njemu dok je bio kraljica i da su uvek svašta mogli da očekuju od njega, da je bio nepredvidiv. Veliki Brat mu čestita na dobro odigranoj ulozi za vreme zadatka kraljevsko venčanje.

Povezana vest:  Televizija NOVA.rs menja programsku šemu, bez Sulejmana Veličanstvenog do konačne odluke RRA!

Striptiz u Nirmalovu čast?

Brendon predlaže Velikom Bratu da pošto smatra da će izaći iz kuće u nedelju, želi da priredi oproštajnu tačku ukućanima.

Kaže da bi želeo da izvede striptiz svima u kući.

Brendon ne bi bio Brendon, a da nešto ne traži za uzvrat. Priča da mu se kostim stripera jako svideo i da ako opet izvede striptiz želi da ga zadrži.

Veliki Brat rado prihvata Brendonovu ideju i kaže mu da će razmisliti o njegovom predlogu.

Veliki Brat govori Brendonu da njegov striptiz može da bude u čast Nirmalovog rođendan. Brendon oduševljeno prihvata ideju i kaže da ako se to dogodi biće senzacionalno i da će sigurno biti i bolje nego inače zato što je za Nirmalov rođendan.

Danas nam je divan dan, divan dan…

Dok je Nirmal u drugoj prostoriji ukućani se dogovaraju kako će mu čestitati rođendan. Veliki Brat pita Nirmala u kakvim je odnosima sa drugim ukućanima i da li se njegov odnos sa Sorajom promenio od zadatka.

Nirmal kaže da je sa svima u korektnim odnosima i da sad sa Sorajom ima možda malo bolji odnos, tačnije da se razvila možda veća bliskost nego ranije.

Veliki Brat čestita Nirmalu rođendan i peva zajedno sa njim rođendansku pesmu. Nirmal kaže da mu je glupo da peva sam, ali ga je Veliki Brat ipak nagovorio.

Nakon što se Nirmal pojavio u prostoriji gde su bili svi ostali ukućani, počelo je zajedničko pevanje rođendanske pesme. Nirmal je oduševljen i naravno smeje se dok traje pevanje. Svi ukućani mu čestitaju i ljube ga. Brendon mu kaže da uveče može da očekuje iznenađenje, ako Veliki Brat odobri njegov fantastičan predlog.

Povezana vest:  Nova sezona serije “Devojčice i dijademe” na TLC kanalu

Ja bih bacila venčani prsten!

Antonia priča kako je ponašanje na devojačkoj večeri bilo katastrofalno. Kaže da ljudi u kući pucaju sa živcima, da je to normalno, ali da nije razlog za skandalozno ponašanje od pre neke večeri. Priča da je nervira što Marijana kaže da je dosadna. Konstatuje da ne mora da znači da je dosadna samo ako se pijana ne valja po podu i ne pravi gluposti.

Komentariše da se svi ukućani ponašaju prilično nepristojno i ružno kad se napiju. Antonia kaže da Marijana vrti Nemeša oko malog prsta i da se svi dokazi za to mogu videti na devojačkoj večeri. Kako narod kaže gde ona okom, Nemeš skokom. Antonia komentariše da su svi neiskreni zato što niko neće da kaže šta misli. Da svi žele da se sačuvaju od nominacija i da je to izvor tolike neiskrenosti. Antonia priča da misli da svi dele mišljenje da je Nemeš papučar i da svi misle kako je njihov odnos neiskren i veštački. Antonia komentariše da je glupo što Marijana s vremena na vreme spominje muža, zbog svega što se dogodilo i da bi ona na njenom mestu bacila venčani prsten. Smatra da će ona želeti kad izađe da se vrati mužu, ali da ipak ne zna šta će se dogoditi, jer nikad se ne zna.