top_modeli_ivana

Sve je spremno za finale prvog SRPSKOG TOP MODELA ns PRVOJ TV!!!

pripremeU nedelju 5. juna u 21 sat PRVA TV prenosiće finale modnog šoua SRPSKI TOP MODEL by Ivana Stanković, koje će se održati u Zagrebu.

Tri finalistkinje, Neda Stojanović, Milica Đorđević i Bojana Banjac, članovi žirija Ivana Stanković, Nenad Radujević i Miša Obradović, voditeljke programa Marija Kilibarda i Ivana Zarić, već su stigli u Zagreb na završne probe.

Povezana vest:  Premijera nove dokumentarne HBO serije "Džinovski talas" 19. jula

Neda, Milica i Bojana željno iščekuju veliku završnicu šoua koji im je promenio život, i svaka od njih sa različitim emocijama odbrojava sate do finala.

– Nemam tremu samo sam veoma uzbuđena. Ne razmišljam o tome da li ću pobediti, jer nikad ne očekujem previše-rekla nam je Bojana Banjac, koja se raduje završetku izbora, jer će to biti prilika da se konačno vidi s porodicom.

Povezana vest:  Danas je deseti rodjendan kultne HBO serije "Prava krv"

– Ovaj šou mi je mnogo pomogao, prezadovoljna sam, ali ne nadam se pobedi-iskrena ja Milica Đorđević, dok Neda Stojanović još više veruje u svoj san.

– Zaista očekujem da budem pobednica, i zbog toga imam sve veću tremu kako se finale približava!

Završnicu izbora koji su gledaoci pratili prethodna tri mesecana PRVOJ uveličaće i muzički gosti, Marija Šerifović i Aleksandra Radović.

Povezana vest:  Serija "Vavilon Berlin" - PREMIJERNO od četvrtka 18. oktobra na kanalu Epic Drama

Studio u kojem će se doržati finale veličine preko 1000 kvadratnih metara, opremljen je najmodernijom scenografijom i LED ekranima.

{vsig}TOP_MODEL_ZG{/vsig}