brendon_3.maj

VELIKI BRAT 2011

Brendon izbačen, pa vraćen!

Nedelja istine je pri kraju i vreme je da Nemeš sazna da je nagrada koju je dobio od lažne organizacije „Adria u srcu“, zapravo lažna. On će tom prilikom morati da izjavi da li je zaista poverovao da je dobio nagradu. Ukoliko je poverovao u laž, znači da je „nedelja laži“ uspela i stanari će dobiti 35.000 evra koje su dali za dolazak Eme. Večeras su bili nominovani Marijana, Nirmal, Brendon i Nemeš.

Stari stanari napustili su kuću Veliko brata. Ukoliko stanari padnu na „testu istine“ neko od njih će se vratiti u kuću. Budući da su ove nedelje pritisnuli crveno dugme na otpadu, Lester i Nikola imali su priliku 72 sekunde pričati s nekim od svojih bližnjih. Lester je zvao majku i devojku. Majka mu je rekla da ga svi vole i jako su zadovoljni s njim te mu je nabrojala ko ga je sve pozdravio. „Brate drhtim, prvi put u životu mi se ovo događa“, rekao je Lester nakon razgovora s majkom. Devojci je rekao da je voli i zamolio je da ga čeka.

Stanari su igrali „test istine“. Morali su tačno da odgovore na najmanje sedam pitanja, od njih deset, da bi prošli test, ali pali su ga što znači da se jedan od starih stanara vraća nazad u kuću. Među zanimljivijim pitanjima bilo je ono misle li da je udruženje „Adria od srca“ izmišljena. Nemeš je rekao da je to laž, odnosno smatra da organizacija zaista postoji, što misle i ostali stanari, dok samo Brendon, Soraja, Horvat, Lester i Duško smatraju da je to istina. Nemeš je ovim odgovorom vratio 35.000 evra nagrade. Jedno od pitanja bilo je i ono misle li da je Nemeševa pesma prošle nedelje imala preko 700 hiljada klikova na YouTubeu, a danas ima preko milion. „Što se igrate s tim? Što me je…? Ako me ložite, idem. Naravno da je istina“, rekao je ljutito Nemeš.

Povezana vest:  SCI FI ADRIA DOBIJA NOV IDENTITET OD 10. OKTOBRA

Nakon testa, dok su stanari čekali rezultate, Veliki brat je rekao Marijani da ode u kuću kod Nemeša. Kad su se susreli, bili su vrlo distancirali i hladno se pozdravili. Nije bilo ni zagrljaja ni poljupca, već su samo pričali o tome ko bi mogao da izađe.

Došao je red i na Nikolu da popriča sa svojim bližnjima. Veliki brat ga je obavestio da nije uspeo doći do njegove devojke, ali rekao je da će je kasnije pokušati pozvati. Nikola je popričao s ocem. „Svi te lepo pozdravljamo, volimo te i nadamo se da ćeš izdržati do kraja“, rekao je otac Nikoli i dodao da je njegova majka dobro te da je danas došla iz Nemačke. „Oprosti mi za sve što sam pogrešio u kući“, rekao mu je Nikola.

Povezana vest:  Serije “I to je život” na TLC kanalu

Veliki brat objavio je stanarima rezultate testa istine. Rekao im je da nisu prošli test te nisu osvojili luksuzni budžet pa će se neko od starih, izbačenih stanara vratiti nazad, a publika će odlučiti koga će vratiti. Nakon toga su svi zajedno otišli u luksuznu kuću i pridružili se Nemešu i Marijani. Nominovani stanari su u ispovedaonici govorili kako se osećaju uoči izbacivanja. Marijana je rekla da je vredelo boraviti u kući Velikog brata te da ne može izdvojiti jedan najlepši trenutak, jer ih je bilo mnogo. Nemeš je rekao da će mu najviše nedostajati bazen.

Konačno je došao trenutak da Marijana saopšti ko od nominovanih napušta kuću. To je uradila na vrlo zanimljiv način, nakon što joj je Brendon na njeno obraćanje dogovorio: „Šta je?“ Marijana mu je rekla da je nevaspitan, nebitan i da je izbačen!

Povezana vest:  Monti Pajtonovci obećavaju "komediju, patos i drevni seks"

Brendon je Antoniji rekao da je tužan što je ispao. Komentarisao je svoj i Lesterov odnos: „U kući nedostaje istina ‘face to face’. Lesteru sam u nekim trenucima rekao istinu. Mi smo popričali i rekli jedno drugom šta smo imali. Među nama je vladala konfuzija“. Brendon je rekao kako mu se ispočetka nije svideo zadatak „kraljevsko vjenčanje“, jer je morao da glumi kraljicu. „Nije mi se svidelo što moram da nosim suknji.“, rekao je baletan. Nakon što je pogledao prilog o svom boravku u kući zaključio je: „Uživao sam, bilo je to jedno sjajno iskustvo. Nisam znao da mi se bubuljice toliko vide“. Rekao je da najviše želi da pobedi Nirmal koji stalo iznosi neke teorije, ali smatra da bi nagradu trebao odneti Lester.

Ali Velik brat je poznat po iznenađenjima, pa tako Brendon nije dugo ostao napolju, jer je Marijana objavila rezultate glasanja koji su pokazali da publika želi da se u kuću vrati Brendon. On se vratio trčeći i od sreće nije mogao da stane, a Duško je pomislio da je sve laž. Šta li će nam tek doneti sledeća nedelje?!