marijana sevo

JOŠ JEDNA PRIČA IZ EKSPLOZIVA POKRENULA TALAS HUMANITARNIH KONCERATA

Borba za Marijanino srce

Još jedna priča iz Eksploziva odjeknula je u javnosti i dotakla srca velikih humanitaraca. Marijana Ševo ima 24 godine, a njeno srce radi sa samo 20% kapaciteta i jedini spas je trasplatacija. Ova složena operacija može da se uradi isključivo u inostranstvu i košta više od 100.000 evra. I kao da ova nedaća nije dovoljna, Marijana i njena porodica žive u veoma teškim uslovima. Male prihode imaju jedino otac i sestra i iznos od 100.000 evra za njih je nedostižan.

Povezana vest:  TV serija Opre Vinfri i režiserke Selme

Ipak, sreća se velikim borcima uvek osmehne, Marijana i njeni najbliži nisu sami u ovom problemu. Nakon objavljivanja ove priče u Eksplozivu na Prvoj srpskoj televiziji, javili su se ljudi velikog srca, saosećajući se sa mukom koja je zadesila ovu mladu ženu. Da bi se sakupio novac za transplataciju, koncerte su održali „YU grupa“, bend „Apsolutno romantično“ i još nekoliko bendova.

Povezana vest:  Serijal „Vidovita provodadžika" na TLC kanalu

Akcija prikupljanja sredstava za operaciju se nastavlja. Sergej Ćetković će specijalno zbog Marijane održati veliki humanitarni koncert 17. juna u Sava Centru. Zajedničkim snagama nastavljamo da se borimo za još jedan mladi život, uvereni da će humanost i ovog puta pobediti.