dusko_104_dan

VELIKI BRAT 2011

Ko je kome favorit?

Nikola, Lester, Nirmal i Nemeš su sinoć napustili kuću Velikog Brata.

Samo jedan od super finalista će odneti glavnu nagradu. Trka za novcem uskoro će biti završena, a do tada će pod krovom kuće Velikog Brata živeti Horvat, Marijana, Duško, Soraja i Brendon.

Nakon što su saznali da su oni definitivno super finalisti svi su se po prilično zbunili.

Nakon objave da su potencijalni pobednici,  ukućani su jedan po jedan odlazili u ispovedaonicu kako bi im Veliki Brat čestitao.

Povezana vest:  Loto Guess devojka

Marijana je bila zbunjena i nije verovala ni u šta. Cela veče joj je bila prilično čudna i sve što se tokom nje dešavalo iznenadilo je. Očekivala je jedino to da će Horvat biti taj koje će doći do finala, a sve ostale promene su je jako zbunile. Ona se čak nije ni ponadala da će i ona biti ta koja nosi titulu superfinaliste.

Horvat kao drugi super finalista bio je jako iznenađen, ne toliko svojim ostankom, koliko izbacivanjem najpre Lestera, pa čak i Nirmala. On sebe dozivljava moralnim pobednikom, jer ni jednom do sada nije bio nominovan od strane ukućana. Dodaje i to, da je jako zadovoljan time što je po njegovom mišljenju, donosio prave odluke tokom boravka.

Povezana vest:  VEČE SA IVANOM IVANOVIĆEM, Krkobabići na Prvoj

Duško pak, veruje da će odneti pobedu. On je već odlučio da će od osvojenog novca izdvojiti deo da kupi Horvatu vredan poklon. Ono što je za njega bilo vrlo iznenađujuće sinoć je Nemeševoizlaženja, misleći da ljudi napolju vole da gledaju ljubavne scene. Brendon se ipak, oseća jako zadovoljno, jer su pre njega izašli ukućani, koji su ga podcenili, pa on to smatra svojim velikim uspehom. Po ko zna koji put dodao je to da bi voleo da Marijana bude pobednik serijala, ali po svemu sudeći smatra da će Duško odneti nagradu, jer je po njegovom mišljenju ubedio publiku svojom pričom.

Povezana vest:  Hju Džekman želi u 'Glee'

Soraja kao super finalista nije imala mnogo šta da kaže. Nije mogla da se odluči između Duška i Horvata, ali je dodala to da je ništa ne može više iznenaditi.…