maldivi_happy

TV Hepi kreće sa rijalitijem Maldivi

 

Televizija Hepi (Happy) najavila je danas da od petka 8. jula (21.00) kreće sa novim zabavno-sportskim programom „Maldivi“. Predstavnik Hepija Milomir Marić rekao je danas na konferenciji za novinare da će „Maldivi“ podsetiti na nekad popularnu zabavnu emisiju takmičarskog karaktera „Igre bez granica“, ali je naglasio da se ne radi o licenci, već o rijalitiju koji su osmislili ljudi njegove televizije.

-Rijaliti je poigravanje s ljudskim slabostima i manama, ali ovo je prvi rijaliti kojim se promovišu vrline i sportski duh. Ovo će biti najspektakularniji rijaliti šou na našim prostorima – rekao je Marić.

Povezana vest:  SERIJA „POMERI SE S MESTA" – PORODIČNE ZGODE I NEZGODE SA (R)TV EKRANA

Za potrebe „Maldiva“ televizija Hepi će površinu od 3,5 hektara u Zemunu pretvoriti u egzotični prostor sa palmama, tropskim biljem, vodenim, travnatim i peščanim površinama, gde će se ukupno 96 učesnika nadmetati u sportskim igrama, plesu, kvizovima, kulinarskim veštinama i drugome.

-Na terenu će često biti 40 stepeni. Na Maldivima je slično“, rekla je glavna i odgovorna urednica Hepija Ana Marković, koja je najavila da će njena televizija do 8. oktobra imati i po pet sati dnevno direktnih uključenja u dešavanja na „Maldivima – kao i razne specijalne emisije.

Povezana vest:  Majka Lejton Mester odustala od tužbe protiv ćerke

Kako je najavljeno, u početna dva meseca „Maldiva“ od 16 ekipa gradova Srbije nadmetanjem se biraju četiri najbolje, koje se potom takmiče za naslov pobednika gradova.

Pobedničkom timu pripada nagradno putovanje po Evropi i 10.000 evra koji će u njihovom gradu biti namenjeni rekonstrukciji nekog sportskog objekta, igrališta ili za realizaciju sportske priredbe. U drugoj etapi „Maldiva“ koja traje 40 dana, šest članova ekipe grada pobednika, 12 takmičara „SMS reprezentacije“, koje je izabrala publika, i šest VIP takmičara nadmeću se za glavnu individualnu nagradu od 50.000 evra.

Povezana vest:  Najnovija serija kanala E! - vecčra sa poznatim ličnostima uz Lisu Vanderpump

Voditelji „Maldiva“ biće pop pevačica Tijana Dapčevć i glumac Boda Ninković.