Veridba uživo na Radiju S 

VeridbaNa dan ljubavi, 14.februara, najslušaniji radijo u Srbiji, Radio S, krunisao je možda jednu od najleših ljubavnih priča.
U specijalnoj emisiji Radija S, “Dan sa Natalijom” za projekat “Zreo za veridbu” među mnogobrojnim prijavljenim slušaocima, bio je i Igor Rusimović iz Bačke Palanke. Igor i njegova devojka Helena se zabavljaju već devet godina od čega su šest godina vodili “ljubav preko žice” jer je Helena živela u Nišu a Igor u Bačkoj Palanci. Posle devet godina zabavljanja Igor je odlučio da postavi sudbonosno pitanje. Kad je čuo za projekat “Zreo za veridbu” na Radiju S, shvatio je da bolji momenat za prosidbu ne postoji.
Radio S je za Igora i njegovu devojku, ovaj dan posvećen ljubavi, učinio nezaboravnim. Igor Rusimović je svoju devojku uživo u programu Radija S zaprosio pročitavši joj intimnu ljubavnu poruku koja je kod njegove izabranice Helene izazvala suze radosnice. Iako je za Helenu ovo bilo iznenađenje, posle nekoliko trenutaka suza i šoka, naravno rekla je DA.
Ovaj momenat je za njih, kao i za sve slušaoce, bio potresan i emotivan. Ni poruke slušalaca koje su stizale u toku programa nikog nisu ostavile ravnodušnim.
A da ovaj 14.februar, zaljubljeni par Igor i Helena pamte do kraja života Radio S i emisija “Dan sa Natalijom” su početak jednog divnog bračnog života učinili posebnim..Naime, Radio S je u sardanji sa zlatarom “Andrejević” obezbedio verenički prsten. “Garden centar” je Heleni dostavio 101 ružu. Radio S je obezbedio i divno putovanje, sedam dana u JAT apartmanima na Kopaoniku a “Stylos art” je budućem bračnom paru poklonio komplet ljubavnih knjiga.
Uživo u programa Radija S, sa namerom da budućim supružnicima poželi sreću i divan život, uključio se i Tony Cetinski i pozvao ih da budu njegovi gosti na koncertu u Beogradskoj Areni.
Ni slušaoci, koji su slali poruke podrške nisu ostali uskraćeni za poklone. Budući mladoženja Igor Rusimović je odabrao šest najlepših poruka slušalaca koji su dobili nagradu – romantično krstarenje brodom “Sirona”.
Reprizu specijalnog izdanja emisije “Dan sa Natalijom” možete pratiti u toku nedelje a Igor i Helena će zajedno biti gosti Natalije Milosavljević.

Povezana vest:  Premijera na kanalu Discovery Channel: Organizacija Evropskog prvenstva