Disaster-Date-LogoDISASTER DATE – SASTANCI IZ PAKLA SAMO NA MTV-JU

Taman kad su samci šitom sveta pomislili da je ponovo bezbedno izaći na sastanak… Disaster Date će ih razuveriti! Od srede, 10. avgusta, svakog radnog dana u 14:30 i reprizno od 08:20, očekuju vas nove epizode iz četvrtog serijala Disaster Date-a!

Vaš prijatelj vam je nekada namestio očajan sastanak na slepo i sada je vaš red da se osvetite…ali kako? Pošaljite ga na Disaster Date!

Povezana vest:  Serije koje vas očekuju na SkyShowtime platformi od januara

Disaster Date stavlja naivne samce u najgore moguće sastanke na slepo u njihovim životima. Da nevolja bude veća, sve to je organizovano od strane najboljih prijatelja koji su gladni osvete jer su i oni sami jednom prošli kroz ono što sada planiraju da prirede. Učesnici sastanka će, ni ne znajući to, biti upareni sa glumcem-komičarem koji će se potruditi da, improvizujući na licu mesta, pretvori sastanak u kompletan raspad. Ali glumac neće to raditi sam, on će dobijati uputstva od prijatelja, iz kontrolne sobe, koji će mu dostavljati lične podatke o učesniku sastanka. Jer ko zna bolje da izbaci iz takta nekoga do najboljeg prijatelja? Zahvaljujući pravim informacijama, glumac će »pritiskati prave dugmiće« i radiće sve one stvari koje njegov budući partner mrzi kako bi romantično veče pretvorio u skandal.

Povezana vest:  Srpkinja pored „Sulejmana": Pevačica Snežana Nešić u seriji sa Halitom Ergenčom

I zato, idući put kada se nađete na sastanku na slepo sa besnom feministkinjom, najvećom škrticom ili mladom naručenom preko pošte, možda čujete reči: Ja sam glumac, sve ovo su glumci, tamo su skrivene kamere, a ti si na MTV-jevom Disaster Date-u!

Gledajte na kakvim će se sve mukama naći samci u Disaster Date-u od srede 10. avgusta, svakog radnog dana od 14:30 i reprizno od 08:20.

Povezana vest:  Premijera serije "PO SVAKU CENU" na TLC kanalu