MTV Reporteri, reporterka Ivana Cicovic, Galeb i Jasna Jovanovic

MTV REPORTERI od 8. novembra, samo na MTV-ju!

Kako izgleda kada se mladima iz Srbije pruži šansa da ukažu na probleme iz njihove lokalne zajednice i to na kreativan i zanimljiv način, gledajte u novoj emisliji “MTV Reporteri”, samo na MTV kanalu utorkom i četvrtkom od 14:30.

MTV će kroz serijal od 6 epizoda predstaviti 12 zanimljivijih priča, a gledaoci će imati priliku da na sajtu www.mtvreporteri.com glasaju za najbolju!

U prvoj reportaži prve epizode, mlada MTV Reporterka Ivana Cicović iz Beograda odlučila je da istraži kakvo je raspoloženje društva prema odluci mladih parova da prekinu iznenadnu trudnoću. Uz pomoć MTV ekipe i novarke Jasne Jovanović sa TV PRVA, Ivana je pokušala da otkrije gde leži krivica za izrazito veliki procenat abortusa u Srbiji. Da li je uzrok neobaveštenost mladih, loša socio-ekonomska situacija, nespremnost mladih da se odluče na dobijanje deteta – ili nešto treće – saznajte ovog utorka u 14:30.

Povezana vest:  Pola Abdul sudija plesnog TV takmičenja

MTV Reporteri, Dusan Saponja i Miljana Pavlovic

Druga reportaža dolazi iz Novog Sada, gde MTV Reporterka Miljana Pavlović istrazuje zašto jedno od najvećih naselja u Novom Sadu nema bazen, iako su radovi na njemu odavno počeli. Ko je započeo radove, a onda ih ostavio na milost i nemilost vremenu? Sada se na mestu gde je omladina trebalo da provodi vrele letnje dane nalazi napušteno gradilište u kojem se sakuplja odpadna voda, a čitavo mesto preti da ugozi bezbednost dece koja se tu igraju. Miljani je stručno znanje u otkrivanju pozadine ove priče pružio Dušan Šaponja, voditelj i autor kultnih serijala”Ciklotron” i “Marka Žvaka” emitovanih naTV B92.

Povezana vest:  DVOR 2011, Đus dvostruki pobednik na Dvoru

Na koje probleme u svom okruženju su MTV reporteri skrenuli pažnju, koja poznata TV lica su im se, u ulozi mentora, pridružila na ovom pohodu i na kako je MTV doprineo edukaciji mladih u rešavanju njima bitnih problema – pratite utorkom i četvrtkom od 14:30 i reprizno sredom i petkom u 08:00, samo na MTV kanalu!