MTV REPORTERI EPIZODA 104 MTV ekipa

MTV REPORTERI OTKRIVAJU ZAŠTO HALA ČAIR I NAKON RENOVIRANJA NIJE FUNKCIONALNA?!?

U prvoj reportaži, koja je na programu ovog četvrtka u 14:30, MTV Reporterka Jelena Vesković pokušava da sazna zašto veliki broj talentovane dece u Gornjem Milanovcu nema osnovne uslove za muzičko obrazovanje. Šta se dogodilo sa muzičkom školom i obećanjem gradskih vlasti da će omogućiti podršku muzički talentovanim omladincima iz ovog grada – saznaćete u ovoj priči, na kojoj je svoju profesionalnu pomoć pružila Aleksandra Godfroa, TV lice medijske kuće B92.

Povezana vest:  Knjiga "Tvin Piks" otkriva rasplet serije

U drugoj reportaži selimo se u Niš gde MTV Reporter Miloš Dinić istražuje zašto u sportskoj hali “Čair”,i nakon renoviranja, ne postoje uslovi za održavanje takmičenja u mnogim sportovima. Uz pomoć MTV ekipe i Predraga Blagojevića, osnivača internet portala “Južne vesti”, Miloš je pokušao da sazna ko je izdao nalog za renoviranje i gde je otišao novac namenjen stavljanju ove hale u funkcionalno stanje.

Povezana vest:  JERSEY SHORE 5 počinje u nedelju

Na koje probleme u svom okruženju su MTV reporteri skrenuli pažnju, koja poznata TV lica su im se, u ulozi mentora, pridružila na ovom pohodu i na kako je MTV doprineo edukaciji mladih u rešavanju njima bitnih problema – pratite utorkom i četvrtkom od 14:30 i reprizno sredom i petkom u 08:00, samo na MTV kanalu!

Nova epizoda emisije MTV Reporteri: četvrtak, 17. novembar u 14:30

Povezana vest:  "Telekom Srbija" postao vlasnik Arene Sport

MTV Reporteri – samo na MTV-ju

Premijerno: utorkom i četvrtkom od 14:30

Reprizno: sredom i petkom od 08:00