talenat 2011 ziri

Ja imam talenat od nedelje, 20. novembra na RTS-u

Najpopularniji takmičarski šou na svetu „Ja imam talenat“ u trećoj sezoni donosi nove, uzbudljive i jedinstvene talente iz celog regiona. Specifični instrumenti, šokantni nastupi pojedinih kandidata i virtuozni plesači iz regiona , samo su deo impresivnog programa koji je čak 4000 takmičara predstavilo kroz audicije u Novom Sadu, Beogradu, Nišu, Kragujevcu, Sarajevu, Banjaluci, Podgorici i Skoplju.

Povezana vest:  Serija "Čista hemija" dobija novu specijalnu epizodu

Učesnici različitih godina sigurno će vas oduševiti neobičnim melodijama i instrumentima, raznolikošću, energijom i optimizmom. Žiri će uz Ivana Tasovca i Aleksandra Milića Milija upotpuniti prvakinja Pozorišta na Terazijama, Mina Lazarević.

U najjačoj konkurenciji do sada, izvrsno umeće prikazali su najmlađi takmičari, koji iako predškolskog uzrasta, bez napora pariraju višestruko starijim od sebe.

Talenat se krio svuda, a ponajviše tamo gde biste se najmanje nadali. Od narodne muzike do opere te preko neizostavnog popa, takmičari će vas iz emisije u emisiju sve više oduševljavati.

Povezana vest:  Milioner kreće na Foksu

Kroz voditeljske najave prikazani su najlepši krajevi naše zemlje. Stari domaćni ovog šuoa,  Ivana Bajić i Vlada Aleksić  povešće publiku na nezaboravno putovanje od Uvca do Deliblatske peščare, preko Golubačke tvrđave i proplanaka Zlatibora, kako bi svi mogli da upoznamo takmičare i otkrijemo zadivljujuće talente koje poseduju.

Popularni šou „Ja imam talenat“ počinje u nedelje 20. novembra, u 21 čas na Prvom programu Radio-televizije Srbije, kao i dnevne emisije „I ja imam talenat“ svakog radnog dana u 15 časova i 30 minuta.

Povezana vest:  Nova epizoda serije “Porodilište - Ujedinjeno Kraljevstvo” na TLC kanalu