MTV_IUTBF_LogoCal_Still

„I USED TO BE FAT“ vikend i druga sezona samo na kanalu MTV

Druga sezona serije „I Used To Be Fat“ počinje u ponedeljak 9. januara, dok će vikend pre toga biti posvećen prvoj sezoni.

Ovaj dokumentarac o tinejdžerima koji očajnički pokušavaju da smršaju pre nego što krenu na fakultet, prikazuje kroz kakve unutrašnje drame, uspone i padove prolaze ovi gojazni mladi ljudi. Svako od njih će dobiti ličnog trenera i gurua za skidanje kilograma, koji će ih stručno voditi i bodriti kroz rigorozni fitness režim i kako bi naučili da promene navike koje su i dovele to porasta težine. Svaka epizoda će se baviti novim tinejdžerima koji su odlučili da na koledž krenu sasvim novog izgleda i stava. Upoznaćete prijatnog i duhovitog mladića po imenu Dominick, čija mama Italijanka misli da se ljubav pokazuje jedino kroz hranu. Tolika „ljubav“ je uzrokovala da Dominick izgubi samopouzdanje i na kraju se ispiše iz srednje škole. Dalje, tu je Marci, koja se zbog zadirkivanja i grubosti svojih vršnjaka iz osnovne škole, odlučila da nastavi školovanje kod kuće. Sad je ona jedna usamljena devojka koja leči svoje neraspoloženje hranom.

Povezana vest:  Premijera serije "Blago sa sporednih puteva" na Discovery kanalu

before_after

Ali na ovom napornom putu dobiće mnogo više od gubljenja težine – to je vreme kad će oni shvatiti ko su i kakve osobe žele da postanu. To je vreme kad će uvideti da moraju da prestanu da se oslanjaju na mamu i tatu i nauče da se se oslone na same sebe. To je prilika da shvate da ako ne preuzmu kontrolu nad sopstvenim životima sada, nikada neće. Neko će uspeti u svojoj borbi sa kilogramima, neko nažalost neće, ali svi će doživeti nezaboravno iskustvo.

Povezana vest:  Premijera na kanalu TLC:U potrazi za ljubavlju

Nove epizode su na programu ponedeljkom i sredom u 14:50, a reprize subotom od 09:00.

I Used To Be Fat vikend – subota i nedelja, 7. i 8. januar od 12:10.