reno911_logo

renocast_3RENO 911 – TREĆA SEZONA POČINJE!
 
Junaci serije Reno 911 se vraćaju da zavedu red! U trećoj sezoni sedam nesposobnih zamenika šerifa iz Renoa vladaće ulicama ovog gradića i donosiće pravdu na njima svojstven način.
U ovoj parodiji na seriju „Cops“ među živopisnim likovima nalaze se poručnik Jim Dangle, niski, nadobudni, gej supervizor koji je uvek u šorcu; zamenik James Garcia, koji je od policijske brutalnosti napravio umetničku formu; zamenik Trudy Wiegel, manijakalno-depresivni, rasistički nastrojen psihopata; zamenik Clementine Johnson, neugledni bivši pomoćnik mađioničara; zamenik Travis Junior, mladić koga niko nikada nije video bez neprobojnog prsluka i naočara za sunce; zamenik S. Jones, polovično uspešan ženskaroš; i zamenik Raineesha Williams, crna policajka sa stavom i dobrom pozadinom.
Inače, scenario ove urnebesne komedije kanala Comedy Central se skoro 99% svodi na improvizaciju glumaca i većina replika je nastala na licu mesta. Zato ova serija doživljava sve veći uspeh iz sezone u sezonu uz milione vernih fanova koji jedva čekju da vide nove avanture ove nesvaidašnje družine u plavom. Vi se uverite zašto je to tako svake nedelje od 20:30 ili u repriznim terminima utorkom u 22:00 i četvrtkom u 23:10.

 

Povezana vest:  FARMA 3. SEZONA, Limenova tim pobedio na glumačkom takmičenju