marg_helgenberger

Mardž Helgenberger napušta mesto zločina
 
Američka glumica Mardž Helgenberger napustiće seriju „Mesto zločina: Las Vegas“ nakon 12 sezona igranja u glumačkoj postavi te serije.
Gledaoci širom u SAD-a će je u ulozi Ketrin Vilouz poslednji put videti u epizodi iz dva dela čiji je prvi deo prikazan 18, a drugi će biti prikazan 25. januara.
Helgenberger je agenciji AP rekla da se raduje slobodnom vremenu, druženju sa svojim psom i potrazi za novim poslom izrazivši želju da radi na Brodveju.
Iako je odlučila da napusti seriju ova 53-godišnja glumica je istakla da će možda poželeti da se u budućnosti vrati u „Mesto zločina“ u jednoj ili dve specajlne epizode.
-Zapravo to je bio jedan od razloga zbog kojih je bilo malo lakše da odem iz serije, pošto su mi producenti rekli da su vrata za mene širom otvorena – rekla je Helgenberger.
Ona je rekla da je ponosna zato što je serija inspirisala neke ljude da se bave kriminalistikom i poručila je svojim obožavateljima da nisu još uvek videli sve od nje.
Ona je ulogu Ketrin Vilouz nazvala “jednom od svojih najboljih“ koju je ikada imala. Mardž Helgenberger je za seriju „Mesto zločina: Las Vegas“ nominovana za nagrade Emi i Zlatni globus, a 23. januara dobiće zvezdu na Stazi slavnih u Holivudu.

 

Povezana vest:  Olimpijske igre oborile sve rekorde u Evropi na Discovery digitalnim platformama