UNIVERSAL_Dobra_zena_3

ČEKANJU JE DOŠAO KRAJ SERIJA “DOBRA ŽENA” VRAĆA SE NA UNIVERSAL KANAL U MARTU
 
DOBRA ŽENA je drama u kojoj glumi dobitnica nagrada Emi i Zlatni globus, Džulijana Margulis. Najnovija, treća sezona emituje se na kanalu Universal od 4. marta, nedeljom u 22 časa.
Supruga i majka, Ališa Florik,  odvažno preuzima punu odgovornost za svoju porodicu i ponovo se zapošljava, nakon što njen suprug završava u zatvoru posle seksualnog i političkog korupcijskog skandala. Odgurnuvši  u stranu izdaju i javno poniženje koje joj je suprug Piter naneo, Ališa počinje iz početka baveći se svojom nekadašnjom karijerom advokata. Kao mlađi saradnik u prestižnoj čikaškoj advokatskoj firmi, ona saradjuje sa svojim nekadašnjim kolegom sa pravnog fakulteta, Vilom Gardnerom, partnerom u firmi, sa kojim deli davno rasplamsala osećanja. Drugi partner u firmi, Dajana Lokart, ceni Ališin rad i njene veze  tako da ona i Vil odlučuju da Ališu nagrade položajem saradnika sa punim radnim vremenoma umesto Keri Agos, koja se kasnije zapošljava u kancelariji državnog tužioca. Ališa se trudi da održi ravnotežu izmedju profesionalnog i ličnog života, uvek težeći da obezbedi stabilan dom svojoj deci, 15-godišnjem Zaku i 14-godišnjoj Grejs. Kada optužbe protiv Pitera budu odbačene, on uspeva da pobedi na ponovnim izborima uz pomoć konsultanta, Ilaja Gulda. Brak Ališe i Pitera se definitivno  raspada kad ona otkrije da je prevario sa Kalindom, misterioznom istražiteljkom firme, koja je postala Ališina prijateljica i poverenik. Sada, rastavljena od svog supruga, Ališa može sebi najzad da dozvoli da se prepusti osećanjima prema Vilu.
 
ULOGE:
Džulijana Margulis………….Ališa Florik
Kristine Baranski………….Dajan Lokart
Džoš Čarls…………………..Vil Gardner
Arči Pandžabi……………..Kalinda Šarma
Mat Čučri……………………Keri Agos
Mekenzi Vega………………Grejs Florik
Grejem Filips………………Zach Florrick
Alan Kaming……………………Ilaj Guld
Džulijana Margulis  (JULIANNA MARGULIES)
Dobitnica nagrada Emi,  Zlatni globus i glumačke Guild nagrade, Džulijana Margulis  je ostvarila veliki uspeh kako na televiziji, tako i u pozorištu i na filmu. Glumila je u serijama “Porodica Soprano” i „The Grid”, za koju je nominovana za Zlatni globus, a bila je u prvoj postavi serije “ER” – za ulogu u tom ostvarenju osvojila je Emi i SAG nagrade. Glumila je u filmu “City Island” uz Endija Garsiju, Alana Arkina i Emili Mortimer. U pozorištu je imala brodvejski debi 2006. gde je pokazala svoj talenat u brojnim predstavama.
Džoš Čarls  (JOSH CHARLES)
Televizijski, filmski i pozorišni veteran, Džoš Čarls je učestvovao u nagrađivanoj seriji „Sports Night“, a svoj debi imao u filmu “Lak za kosu” Džona Votersa. Nakon tog ostvarenja usledila je njegova sjajna uloga u kultnom filmu “Društvo mrtvih pesnika”,  uz Robina Vilijamsa.

 

Povezana vest:  Počela druga sezona Parova