beavisandbutthead

„Mike Judge’s Beavis i Butt-Head“ – skroz nove epizode, samo na MTV kanalu, od nedelje, 15. aprila u 22:40!
 
Legendarni MTV animirani junaci sa najbizarnijim smislom za humor ponovo su u akciji i okrutniji su nego ikada!
Iako je prošlo više od 18 godina od prve epizode na MTV kanalu i 14 godina pauze, uverićete se da se otkačeni duo nije promenio – Beavis i Butt-Head su i dalje nepristojni, neodgovorni i ludi. U jednoj reči – neprevaziđeni!
Ovog puta se neće samo muzički spotovi naći na njihovoj listi za ismevanje, sada su »na tepeti« i rijaliti serije, internet, ulitmejt fajteri i mnogi drugi fenomeni koji neće biti pošteđeni njihovog kikotanja i nemilosrdne kritike.
Kreator ovih beskrajno inspirativnih i duhovitih likova je Mike Judge, po obrazovanju fizičar, ali pored toga i proslavljeni reditelj, producent, scenarista, animator, autor muzike, ali i glumac koji pozajmljuje glas svojim „mezimcima“ Beavisu and Butt-Headu i ostalim likovima u seriji.
Serija Beavis and Butt-Head prati avanture dva tinejdžera srednjoškolca, koja često beže sa časova, kradu pivo i glupiraju se, ali omiljena zanimacija im je ipak sedenje ispred televizora i komentarisanje muzičkih spotova. Osim jake mržnje prema svim britanskim bendovima, u novim epizodama pozabaviće se i likovima iz popularnih rijaliti serija Jersey Shore i True Life. Iako važe za ne teko dobre učenike, njihova zapažanja i komentari su veoma pronicljivi i beskrajno duhoviti. Ipak, ova serija je  i sama nailazila na mnoge kritike od strane društva, smatrana je kotroverznom i deci je često bilo zabranjivano da je gledaju. Međutim, Mike Judge, autor serije, je na to odgovorio da »Beavis i Butt-Head nisu uzori. Oni čak nisu ni ljud – oni su animirani likovi. Neke stvari koje rade mogu da dovedu do povreda, izbacivanja iz škole, hapšenja i moguće deportacije, zato ne pokušavajte to kod kuće!«
Bilo kako bilo, oni su vulgarni, srkastični i ponekad okrutni, ali su ujedno i neponovljivi i predstavljaju zaštitni znak neke „malo starije“ generacije koja je odrasla na njihovim forama! Ponovo se vraćaju i nisu ni malo izgubili na oštrini, a od 15. aprila od 22:40 ćete se i sami u to uveriti kada počne emitovanje novih epizoda kultne animirane serije „Mike Judge’s Beavis i Butt-Head“ samo na MTV kanalu.

 

Povezana vest:  VELIKI BRAT 2011, Slavica proslavila rođendan, Dragana i Soraja se lepo druže, sve zanimljivije u kući