Universal_kanal_SKANDAL_1

Nove serije u maju na UNIVERSAL CHANNEL 

SERIJE KOJE SE PREMIJERNO EMITUJU

 Skandal (Prva sezona)

Od 8. maja, svakog utorka u 21:20

Keri Vašington igra ulogu bivšeg savetnika za medije predsednika SAD-a, Oliviju Poup. Nakon što je napustila Belu kuću otvara sopstvenu firmu, nadajući se novim počecima kako u poslovnom, tako i u privatnom životu, ali to joj baš i ne ide od ruke.

Sve po zakonu (Druga sezona)

Od 4. maja, petkom u 21:20

Drama o pravnom posredniku iz San Franciska, Kejt Rid, se vraća na male ekrane sa svojom drugom sezonom. Dok se firma njenog pokojnog oca bori sa finansijskim problemima, Kejt nailazi na nove poslovne izazove i poteškoće koje joj zadaje Loren (Virdžinija Vilijams). U međuvremenu, novi pravnik Ben (Rajan Džonson) unosi tenziju kako u firmu tako i u porodicu Rid. 

Povezana vest:  Umro glumac Edvard Herman

SERIJE KOJE NASTAVLJAJU SA EMITOVANJEM

Braća i sestre (Četvrta sezona)

Nedeljom u 21:00

Vokerovi su možda bogata porodica, ali se čini da im to samo otežava život. U četvrtoj sezoni, Kiti dolazi do šokantnog saznanja, koje preti da izazove raskol u porodici. U međuvremenu, Kevin i Skoti odlučuju da osnuju porodicu, dok Rebekin i Džastinov brak upada u krizu na samom početku.

Povezana vest:  Discovery Networks International (DNI) postigao rekordnu gledanost u svojoj istoriji tokom drugog kvartala 2014. godine

Dobra žena (Treća sezona)

Nedeljom u 22:00

Treća sezona drame o Alisiji Florik (Džulijana Margulis). Počela je treća godina od kako Alisija radi kod Šterna, Lokharta i Gardnera i sada kad je definitivno razvedena od Pitera (Kris Not) sve teže uspeva da održi ravnotežu između privatnog i poslovnog života. Veza sa kolegom Vilom (Džoš Čarls) preti da samo još više zakomplikuje situaciju.

Povezana vest:  Premijera serije “Mangove ekspedicije” na Animal Planet kanalu

Erika (Četvrta sezona)

Od 15. maja, nedeljom u 19:00

U četvrtoj sezoni ove naučno – fantastične komedije, Erin Karpluk iznova oživljava lik Erike Strejndž. Erika, koja je sada i sama postala terapeut, nailazi na brojne prepreke na svom novom poslu i ulazi u poslednju fazu svoje terapije. Da li će Erika konačno uspeti da uspostavi ravnotežu u svom životu i bude srećna?