seka_aleksicMoja desna ruka – rialiti šou Seke Aleksić uskoro na TV Foxu 

„Moja desna ruka“ (MDR) predstavlja potpuno novi rialiti format na programu FOX televizije. Baziran je na praćenju života najpopularnije folk zvezde sa ovih prostora Seke Aleksić i njenoj potrazi za ličnim asistentom. Seka već duže vreme važi za jednu od najboljih pevačica na estradi, stalno je tema mnogobrojnih tabloida. Ukratko, za nju svi znaju ali o njenom privatnom životu se malo zna. Ove godine ona je odlučila da nađe sebi ličnog asistenta… Moja desna ruka je osoba na koju će Seka Aleksić moći u potpunosti da se osloni jer ovo je tačka njene karijere kada ona više ne postiže sve sama.  

Povezana vest:  Premijera na kanalu TLC: Žene sa Aljaske u potrazi za ljubavlju

Gledaoci će pored izbora njenog ličnog asistenta imati priliku da vide i shvate kako zapravo izgleda život jedne muzičke zvezde. Od Sekinih nastupa do njenih najintimnijih trenutaka, šta je sve potrebno da bi postao i ostao velika zvezda. Prikazaćemo lice srpskog show biznisa. Kroz MDR pored Seke, upoznaćemo i njene prijatelje i mnoge zvezde sa kojima ona sarađuje. Videćemo tajne muzičkog zanata, a prateći njen život gledaoci će moći da zaključe šta zapravo očekuje njenog budućeg asistenta.

Povezana vest:  Sreća je u dobroj zabavi

MDR je eliminacioni takmičarski format. Kandidati za posao prolaze kroz niz prepreka i zadataka koje pred njih postavlja Seka. Oni će se nekad deliti u timove, a nekada i samostalno rešavati zadatke. Sami zadaci će varirati od veoma ozbiljnih zahteva do iznenadnih prepreka kakve mogu da se očekuju samo od velikih zvezda kakva je Seka. Oni koji ispune zadatke ostaju u takmičenju, a neuspešnima sledi otkaz. U samom finalu ovog show-a i gledaoci će dobiti šansu da odluče koji je od preostalih kandidata najvše zaslužio posao iz snova i titulu Moja desna ruka. 

Povezana vest:  Hakeri traže milione dolara od HBO-a

Kao nagrada za trud, sledi ugovor sa Sekom Aleksić i novi automobil na poklon pobedniku.