mtvreporteri

MTV REPORTERI: REPRIZA DRUGOG SERIJALA NA MTV KANALU I MTVREPORTERI.COM

U drugoj sezoni emisije MTV Reporteri upoznali ste novu generaciju MTV-jevih reportera. Oni su bili hrabri, sa jakom inicijativom i pokazali su šta im je važno i na koje probleme nailaze u svojoj lokalnoj zajednici. Ovog puta su otišli korak dalje i pokušali su da iskoriste nalet predizbornih kampanja i iznetih obećanja, te im je emisija „MTV Reporteri“ poslužila kao odličan način da političarima skrenu pažnju na aktuelne probleme sa kojima se susreću. Sada, kada je formiranje nove Vlade u centru interesovanja, MTV će kroz reprizu druge sezone emisije MTV Reporteri još jednom skrenuti pažnju na potrebe i probleme mladih iz cele Srbije.

Povezana vest:  PRVI GLAS SRBIJE 2012, Ko nas sutra napušta?

Serijal od 11 najzanimljivijih priča možete da pratite na MTV kanalu utorkom i četvrtkom od 14:00, sredom i petkom od 07:50 i nedeljom od 15:50. MTV-jevi reporteri su ukazali na različite probleme u društvu, a između ostalog su istražili može li se dobiti posao bez pripadanja nekoj političkoj partiji, kako zakon može da pomogne osobama sa Daunovim sindromom da se lakše uključe u društvo, ko će se pobrinuti za pse lutalice u Jagodini i kada će se očistiti resničko jezero Pariguz?

Povezana vest:  Premijera na na kanalu Discovery Channel: Lovac na starine

Naravno, mladim MTV Reporterima su  u svakoj epizodu nesebičnu i stručnu mentorsku podršku pružali priznati novinari, među kojima su se našli: Danica Vučenić, Ljubica Gojgić, Predrag Sarapa, Vojislav Tufegdžić, Dušan Telesković i drugi.

Ukoliko propustite neku epizodu na MTV kanalu, posetite www.mtvreporteri.com, gde možete da pogledate sve epizode, kao i da glasate za najbolju reportažu po vašem mišljenju i izaberete najboljeg MTV Reportera u ovoj sezoni!

Povezana vest:  DVOR 2011, Firči napao Bojanića posle verbalnog duela

MTV Reporteri

Utorkom i četvrtkom od 14:00

Reprize: sreda i petak u 07:50 // nedelja u 15:50

Samo na vašem MTV kanalu!