csi_miamiCSI: Miami prestaje sa snimanjem, pa-pa Horatio Caine!

Nakon punih deset sezona, CBS je odlučio da prestane sa snimanjem popularnog CSI: Miamija, što je iznenadilo brojne fanove te serije. Još je veće iznenađenje izazvala vest da je CSI: New York pretekao CSI: Miami po gledanosti, i tako osigurao daljnje snimanje.

CSI: Miami brzo je stekao popularnost nakon premijere 2002. godine i to pre svega zaslugom Dejvida Karuza, koji je utelovio detektiva Horatia Cainea koji je brzo postao miljenik publike. CSI: Miami bio je „najsunčanija“ verzija „Ekipe za uviđaj“, serije poznata po montažama forenzičarskih istraživanja koje nalikuju na muzičke spotove. Ipak, seriji je došao kraj, ali deset sezona nije mala stvar.

Povezana vest:  Nedelja ugroženih vrsta na Animal Planet kanalu

Glumica Eve La Rue, koja tumači lik Natalije Boe Viste, u nedavnom intervjuu za jutarnji program američkog kanala ABC izjavila je kako serija neće biti obnovljena te kako želi da priču zaista privedu kraju. CSI: Miami tako završava u desetoj sezoni, koja će trajati samo devetnaest epizoda.

CBS je izdao službenu izjavu u kojoj se zahvaljuje gledaocima na odanosti seriji, glumačkoj ekipi, te producentima, među kojima valja posebno istaknuti majstora za akcijski žanr, Džerija Brukhajmera.

Povezana vest:  Zaljubljeno, filmsko veče koje odgovara i anti-romanticima