farma_kucaKoga ćemo gledati na Farmi?

Više od petnaest poznatih ličnosti useliće se večaras na seosko imanje u Barajevu, gde neće imati nikakav kontakt sa spoljnim svetom, a moraće da se suoče sa teškim poslovima i uslovima. 
Takmičari će se naredna tri meseca boriti za nagradu od 100.000 evra, koju je u prvoj sezoni osvojio Milan Topalović Topalko.
Ko će sve ući na Farmu još se ne zna, ali po beogradskoj čaršiji već danima kruže priče da su sigurni farmeri Dragan Marinković Maca, Sajko, Marija Šerifović, Zorica Brunclik, političar Raka Radović, Nemanja Stevanović, Milen Ceranić, Indi, Odžaklijevska, Ivan Fece Firči, Gagi Đogani, Vladimir Stanojević… To je dvanaest imena od ukupno petnaest koliko treba da ih se nađe na Farmi, a da li će stvarno tako biti videćemo večeras na TV Pinku.
Ono što je ostalo isto je poljski toalet, kupatilo sa burićima, smederevac, kreveti koje će večeras ukućani sami da nameste, bunar. I pokućstvo je ostalo od bivših stanara, dok su objekti koje su sagradili porušeni pa će novi farmeri imati pune ruke posla. Jedino što treba da ih raduje jeste proleće koje se bliži pa će sigurno više vremena provoditi ispred kuće radeći u bašti.
A ko će osvojiti 100.000 evra saznaćemo za tri mesaca.  

Povezana vest:  Nema više "Downton Abbey"-a?