Greys_Anatomy_S7_Eric_Dane_002

Erik Dejn napušta “Uvod u anatomiju“
 
Glumac Erik Dejn poznat po ulozi doktora Marka Slouna u seriji “Uvod u anatomiju“ napustiće seriju posle šest sezona igranja u njoj.
Kako prenose američki mediji, Dejn je odlučio da napusti tu seriju kako bi „istražio druge prilike“.
-Svima iz serije sam veoma zahvalan, kao i EjBiSiju za iskustvo i sećanja koja sam stekao tokom učestvovanja u njoj – rekao je glumac za TV Lajn. “Divno je bilo raditi i učiti od kreativnih ljudi kao što je producent Šonda Rajms.
Na kraju prethodne sezone Slounova srodna duša Leksi je preminula od povreda koje je zadobila tokom avionske nesreće, što je prouzrokovalo da on dobije srčani napad, a spasila ga je njegova koleginica Kristina.
Producentkinja Rajms je još ranije najavila da postoji mogućnost da u novoj sezoni neće biti nekih stalnih likova, a u saopštenju za medije nazvala doktora Slouna “jednim od najvoljenijih likova u ‘Uvodu u anatomiju“’.
-Mi smo velika porodica sa dugom zajedničkom istorijom i Erik će biti važan deo naše porodice – istakla je ona.
Rajms mu je poželela sve najbolje, rekavši da će ga gledati u njegovim uspesima na malom ili velikom ekranu.
Dejn se pojavio u gostujućoj ulozi, u drugoj sezoni, ali kako se većini gledalaca mnogo dopao njegov lik, postao je deo stalne postave.
Serija “Uvod u anatomiju“ (Gray’s Anatomy) je američka medicinska televizijska drama TV kuće EjBiSI, a originalni naziv je dobila po udžbeniku iz anatomije koji se koristi na prvoj godini medicine “Grejeva anatomija“.
Radnja je smeštena u fiktivnoj bolnici “Sijetl grejs? gde pet stažista započinje svoju hiruršku karijeru.

 

Povezana vest:  Serija Močvara se iz Beograda seli u Sentu