farma_treci_dan_1FARMA 2010

Maci je rođendan!

 

Ukućani su ovo jutro dobili mapu sa skrivenim blagom. Njihov zadatak je da nađu trap koji su prethodni farmeri napravili. Muškarci su po dvorištu tražili „blago“ dok su žene obavljale svoje zadatke po kući.

Sluga Dejan je sa gazda Rakom u dvorištu i trudi se da mu pomaže ali mu ne uspeva i gazda se jako ljuti na njega. Sluga ne zna razliku između kiselina i baza i za kiseline misli da su kiseli krastavčići. Pošto su našli trap muškarci su se bacili na ostale poslove, pravljenje kolica, zapušavanje rupa na kući za izolaciju, pravljenje vrata na ogradi.

Povezana vest:  „Udvojeni čovek" neprevaziđenog portugalskog pisca Saramaga od subote u prodaji

Posle ručka Maca je dobio sutlijaš sa jednom svećicom i svi su mu čestitali rođendan. farma_treci_danZorica mu je otpevala rođendansku pesmicu. Ali to nije bilo sve. Došao je Proka i doneo mu poklon: Papagaja! I dobili su  zadatak da ga do srede  nauče da izgovori svoje ime Đole.

Posle podne je takođe radno ali i zabavno jer svi ukućani na smenu ulaze u špajz i kradu kobasice i sušeno meso. Za to vreme u štali sluga Dejan loži vatru i pričinjavaju mu se duhovi. Zbog toga odlazi u kuću po beli luk i svima priča za svoj strah od duhova. Ukućani mu ne veruju ali ga Zorica teši i kaže da mu veruje. Gagi svima pokazuje kako ume da levitira i da duhova na Farmi zaista ima.

Povezana vest:  Treća sezona epske fantastike “Predstraža” od 9. februara

Maca, Ivan, Marija, Milena, Iva i Nemanja odlučuju da se našale sa gazda Rakom pa mu iz gazdinske kuće kradu posteljinu. Uveče im je priređeno još jedno iznenađenje i još jedan zadatak. Dobili su žurku za Macin rođendan!!! Ali pre toga su imali igricu istina-izazov, koja je zaista bila izazovna za zaljubljeni par Milena – Nemanja. Žurka je bila vesela i zabavna,  Maca je načeo tortu a zatim je počelo međusobno gađanje. Svi su igrali i pevali a žurka je potrajala do kasno u noć.

Povezana vest:  Premijera na kanalu Discovery Channel: Najveći brod na svetu

farma_treci_dan_3VIŠE O OVOJ TEMI

FARMA 2010, Prvi dan na Farmi prošao radno

FARMA 2010, Radno drugog dana na VIP farmi