iT_gETS_bETTER

„It Gets Better“ samo na MTV kanalu
 
„It Gets Better“ je film koji šalje moćne poruke nade i podrške svim tineidžerima, pripadnicima LGBT zajednice, koji su žrtve zlostavljanja.
U septembru 2010. godine, Dan Savage i njegov partner Terry postavili su jednostavnu poruku na YouTube, koja glasi: „Biće bolje. Koliko god da je sad loše, biće bolje“. Ovaj video je predstavljao samo mali odgovor na seriju suicida kod tinejdžera koja su bila uzrokovana nasiljem i maltretiranjem zbog njihovog seksualnog opredeljenja. Cilj Danove poruke je bio da uveri LGBT omladinu iz celog sveta da će im život, zaista, biti bolji!
Do danas je „It Gets Better“ projekat prerastao u globalni pokret koji je inspirisao političare, slavne ličnosti, organizacije i aktiviste da podele svoju priču. Od američkog predsednika Baraka Obame do komičarke Sarah Silverman, svi oni su poslali svoju poruku nade da život uvek može i da će biti bolji lepši!
Film „It Gets Better“ premijerno možete da pogledate u ponedeljak, 27. septembar, u 18:10, ili reprizno u sredu u 15:40, petak 14:50 ili nedelju u 14:40, samo na MTV kanalu!

 

Povezana vest:  Srpske zvezde čekaju „Dilu"