badi

Premijere na kanalu TLC: Kralj poslastičara kao kuvar i Karsonov svet

Kralj poslastičara kao kuvar

Badi Valastro poslužuje svoju porodicu italijanskim jelima iz „starog sveta“ u potpuno novoj seriji „Kralj poslastičara kao kuvar“. Kuvajući sve od testenine i mesa do priloga i poslastica, Badi priprema slasni niz jednostavnih, ali ukusnih recepata u kojima će cela porodica uživati. Od njemu omiljenih kao što su cavatappi sa pečenim karfiolom i paradajzima, pa do starih porodičnih recepata kao što su čuvena frittata njegove teta Ane sa lukom i paprikom, Badi pokazuje koliko je lako pripremiti ova ukusna jela. Da bi dodatno začinio stvari, različiti gosti, uključujući i članove porodice Valastro, pridružuju se Badiju u njegovoj kuhinji, pružajući gledaocima praktične savete o tome kako da kreiraju ove mirisne gozbe.

Povezana vest:  Novo u maju na kanalu Minimax  - Brbljivi mačak Tom i njegovi prijatelji iz mobilnih igrica dobijaju svoju seriju!

Od ponedeljka, 3. septembar u 19:05

karsonov_svet

Karsonov svet

Strelica je bačena na kartu i elegantna prikolica je priključena, te Karson Kresli kreće na zadatak da izvrši preobražaj gradova u Americi u poletnoj i toploj seriji „Karsonov svet“. Svojim karakterom i osećajem za modu i stil, Karson je odlučio da preobrazi zaslužne pojedince širom Amerike. Svaki grad će u seriju uneti stvarne likove, zabavne avanture i nadahnjujuće priče kada se Karson prvo pozabavi dramatičnim i emocionalnim poboljšanjima koja će im pomoći da promene svoj život. Ove sezone, Karson organizuje savršeno venčanje za Sindi i njenog verenika vojnika, pomaže nedavno razvedenom Džonu da počne ispočetka uz novi izgled i renoviranje stana, i pomaže Džejn da ponovo pronađe veru u život nakon gubitka svoje kćeri.

Povezana vest:  U junu počinje i reality 'The Glee Project', pobednik dobija ulogu u seriji

Od ponedeljka, 3. septembar u 20:55