milioner_kviz_novi-logoMilioner kreće na Foksu

 

Beogradska televizija Foks saopštila je danas da će od 23. marta emitovati kviz „Želite li da postanete milioner?“ voditelja Ivana Zeljkovića, u kome se takmičari znanjem bore za glavnu nagradu od pet miliona dinara.

-‘Milioner’ u novu sezonu ulazi bez pomoći ‘zamena pitanja’, umesto koje je takmičarima na raspolaganju nova pomoć ‘glas naroda’. U slučaju da ne zna odgovor, takmičar će zamoliti gledaoce u publici da ustanu ako misle da znaju tačan odgovor. Izabraće troje ljudi i proceniti koga će od njih poslušati“, najavio je Foks.

Povezana vest:  Na male ekrane se vraća ekipa serije “Radionica nepodobnih mehaničara”

Kako se navodi, ako ‘glas naroda’ bude ispravan, a osoba čiji je odgovor prihvaćen, osvojiće 5.000 dinara. Novina je i mogućnost da se gledaoci ispred malih ekrana direktno bez dodatnih testova nađu u „vrućoj stolici“, ako tokom reklama pošalju sms poruku sa tačnim odgovorom u kvalifikacionoj igri „Brzi prsti“.

Foks je najavio da će 14 nastavaka „Milionera“ ići svakog utorka od 21.00 do juna, dok je od septembra planirano i specijalno izdanje kviza „Milioner junior“, u kome će se pojavljivati u parovima deca takmičari.