nina_dobrev_1

Elena iz ‘Vampirskih dnevnika’ otkrila recept srećne veze
 
Lepa glumica Nina Dobrev već je neko vreme u srećnoj vezi s prezgodnim kolegom iz serije ‘Vampirski dnevnici’ Ianom Somerhalderom, a otkrila je što je najvažnije za uspešnu vezu.
-Najvažnije je da vam osoba s kojom ste u vezi može izmamiti smešak na lice, bez obzira na sve. Bitne su te naizgled male stvari koje nas čine srećnima. Ako toga nestane, jasan vam je znak da nešto ne štima. Ako osetite da niste srećni kao nekad, preispitajte se da li je u pitanju samo prolazna kriza. Naravno, katkad stvari nisu crno-bele. Sve je to deo života, a u svakoj vezi nauči nešto novo – rekla je Nina koja u ‘Vampirskim dnevnicima’ glumi Elenu.
U svom novom filmu Perks of Being a Wallflower, Nina (23) glumi devojku koja je u problematičnoj vezi.
-Devojke se nađu u takvom odnosu, jer im je neprijatno priznati da im se takvo što uopšte događa. Počnu smišljati izgovore i potiskivati nasilje. Čak misle da su same krive. Takva veza može ostaviti velike posledice. Morate se zauzeti protiv svakog oblika nasilja. Čim vas neko počne fizički ili psihički zlostavljati, bežite, to će samo biti gore – poručila je Nina u intervjuu u Seventeenu.
Povezana vest:  Kreću Pinkovi Autostoperi