dejan_stankovic_voditeljFARMA 2010

Deveti dan prošao radno

 

Jutro na Farmi počelo je raspravom gazdarice i sluge. Miloš  je iz štale došao namrgođen žaleći se, a Zorica ga je zamolila da joj se ne obraća tako nervozan jer se sam ponudio da bude sluga.

Indy je noć provela na stolici. Nije želela da spava u štali jer je čula miševe. Raka je cedio mleko kada se Miloš požalio da je upalo mnogo prašine i da Raka to ne radi dobro. Raka se naljutio i odbio da od ostatka mleka siri sir.

Povezana vest:  Prijavi se i izađi na crtu popularnim tragačima iz kviza Potera

Farmeri su dobili dnevni zadatak, muškarci da zasade cveće a žene da okrune kukuruz koji će im biti potreban za hranjenje kokošaka.Miloš, Gagi i Ivan prave ogradu dok Sajko, Maca i Nemanja kopaju rupu za đubre.

Sve žene su u kuhinji i krune kukuruz a Irena je posebno tiha pa je Marija pita da li ima jezik i zašto je tako neprimetna u kući.Tokom dana ukućani su imali problena sa pravljenjem sira. Raka koji jedini zna recept nije bio voljan da to podeli sa ostalima pa je Mirjana celog dana bezuspešno pokušavala da napravi sir. Žalila se Zorici kako joj je Raka pogrešno rekao kako da ga  pravi pa joj nije uspelo i u tom trenutku su se ostali farmeri uključili u grupnu raspravu. Posle toga Miloš je pomogao Mirjani i sir je napravljen ali je Raka preuzeo zasluge i rekao da ga je on napravio.

Povezana vest:  KONCERTNI FILM „LOU REED'S BERLIN" U UTORAK NA MTV KANALU

Miloš se uveče farmerima žalio kako ga je Zorica povredila nominacijom i da je zloupotrebila njegovu izjavu kako će je služiti kao kraljicu kad do toga dođe. On jedva čeka da ona bude sluga pa da vidi kako je to  a zanima ga će ona da da štapić pa će po tome znati da li hoće da ga eliminiše zbog konkurencije.

Povezana vest:  SURVIVOR VIP, ANONIMNA ANKETA KAŽE: MILOŠ NAJVIŠE SMRDI, JELENA JE NAJGLUPLJA, EDIN PRVI IZBAČENI IZ PUTONGA

Dejan gleda Indy u šolju i kaže joj da vidi da nema sreće u ljubavi. Tu su i Gagi i Irena pa Dejan Gagiju kaže kako u njegovoj šolji vidi majicu koja je kod Ivana. Većina farmera je legla a Indy se sprema za štalu. Miloš i ona pričaju, on je teši i govori joj da će svi farmeri jednom spavati u štali ali ona neće da spava. Vraća se u kuću i kuva kafu.