vesna pavlovic 

PRVI GLAS SRBIJE  2012
Saška Janković preživela, ispala Vesna Pavlović
 
Tema druge finalne večeri muzičkog takmičenja Prvog glasa Srbije bile je „ Vreme je za žurku“ , ali nekako nam se čini da kandidati baš i nisu bili raspoloženi za žurku. Vesna Pavlović, Sara Jovanović, Sanja  Dimitrijević, Mirna Radulović, Nevena Božović, Zoran Stanić, Nikola Planka, Ivan Petrović, Saška Janković, Snežana Vušović, Jovana Živković i Boris Petrović pevali su domaćeiI strane hitove koje slušamo po žurkama, a žiri je ovoga puta bio malko oštriji i nije baš toliko hvalio candidate kao u prvoj polufinalnoj večeri.  Posle nastupa Sevdah Baby ft. Djixx “fenomenalni” Andrija  je krenuo da  čita ko nastavlja trku za pobedu, a sve to na osnovu  sms glasova publike.
Prva je u sledeći krug zakoračila Sanja Dimitrijević, a za njom su krenuli Zoran Stanić, Mirna Radulović, Boris Petrović, Nikola Planka, Jovana Živković, Snežana Vušović,. Zatim je Andrija pročitao imena duelista. Ovo veče za prolazak u sledeći krug se bore Vesna Pavlović i Saška Janković. A u dalji krug su se plasirali još Ivan Pavlović, Nevena Božović i Sara Jovanović.
Devojke su otpevale izabrane pesme I stale ne rupe da sačekaju odluku žirija koji se dugo konsultovao jer priznaćete nije lako presuditi tek tako. Ovoga puta je Aleksandra Radović saopštila glasove, ali je pre toga rekla da je petoro finalist koji su prošli dalje trebalo pre da se nađe u duelu nego Vesna i Saška i pozvala je sve da se uključe u glasanje za dobre pevače, a ne da glasa svoj za svoga. Aleksndra je bila prilično uzbuđena i beskrajno tužna što jedna od devojaka mora da napusti dalje takmičenje jer su obe sjajni pevači. Kandidat koji je večeras naspustio dalje takmičenje je Vesna Pavlović.

 

Povezana vest:  ODRŽANA NOVINARSKA PROJEKCIJA NOVE HIT SERIJE KONAK KOD HILMIJE