FUR_TV_1

SUMANUTE, KRZNENE LUTKE EKSTREMNO LOŠEG PONAŠANJA – FUR TV NA MTV- JU, PONEDELJKOM, UTORKOM I ČETVRTKOM U KASNE SATE!

Na prvi pogled, ove lutkice izgledaju kao slatke i nežne dečije igračke, ali stvarnost je potpuno drugačija. Fur TV je pogrdna i seksualno nabijena MTV komedija za kasne sate. U njoj ove krznene lutke žive i dišu u našem vrlo ljudskom svetu… i spremne su na sve. Uz njihove uspone i padove, gledaćete ih u potpuno neverovatnim situacijama: u borbi u kavezima, u pijanim izlascima, kako vise na gajbi kod ilegalnog zubara, u pokušaju da izbegnu dilera droge, ljudoždera i poremećenog stanodavca, sa najboljim ribama, kako se kloniraju i opuštaju ispred TV-a uživajući u “filmovima za odrasle”, lutkarskoj pornografiji i naravno, MTV – ju. Upoznajte Lapena, Fat Eda i Mervina.

Povezana vest:  Večeras deseta epizoda TLZP

Vođa ove gupe lutaka je opušteni i šarmantni zavodnik, brazilski  Bog  ljubavi Lapeno Enriquez (poznatiji kao klupska legenda DJ Peenie). Lapeno je srce, duša i  jezik Fur TV. Urbani tip, filozof sa seksi pokretima. Svako veče je sa drugom fantasticno glamuroznom devojkom koje osvaja, između ostalog, ubitačnim receptom za koktel Kajpirinja.

Povezana vest:  Glumac Bredli Kuper sprema TV seriju o Islamskoj državi

Edward “Fat Ed” Tubbs, je jedini u grupi koji poseduje univerzitetsku diplomu. Postoje samo tri stvari koje su mu važne u životu , a to su: pivo, hrana i heavy-metal. Lider je “najtežeg benda na svetu”- Stinkhole. Fat Eda karakteriše apsolutni nedostatak takta i iznenadni, nasilni izlivi besa.

I poslednji u ovoj  šarenolikoj gomili  je slatki, dobrodušni, konstantni mazohista, Mervin J. Minky. Večita žrtva, nesrećni kuvar i nepokolebljivi entuzijasta izopačene mašte. Siroti Mervin želi da ima devojku, ali to bi značilo upoznavanje realne žene, što ne dolazi u obzir. Zato se prepušta svojoj mašti i fantazijama kad god je to moguće.

Povezana vest:  Naga Sersei ipak će prošetati Durbovnikom?

Usput ćete upoznati i ostale likove u ovoj komediji. Fit Eda, užasno nametljivog rođaka Fat Eda, Apples – lutku koja je ukrala srce Fet Edu i najdebljeg gangsta repera na Zemlji Pussy Monsta. A, da bi se sve još više iskomplikovalo tu su još i Dr. Vanessa Serious – bivša zavisnica od sexa i Penijevi stari drugari iz Ria Bruno, Lucia i Toni Coke.

Fur TV na MTV –ju od 6. decembra, četvrtkom od 23:30 i ponedeljkom i utorkom od 23:50.