nina_ian_bozic
Nina Dobrev i Ian Somerhalder zajedno slave Božić
 
Zvezdani par iz popularne serije ‘Vampirski dnevnici’ zaljubljeniji je nego ikada.
Ljubav koja se dogodila na setu omiljene vampirske teen serije cveta!
Nina Dobrev (23), koja u ‘Vampirskim dnevnicima’ glumi Elenu, i njen dragi, Ian Somerhalder (34), ne odvajaju se jedno od drugoga. Kako saznaju neki mediji, mladi glumci proslaviće i božićne praznike zajedno.
 Nina i Ian su Dan zahvalnosti proveli s Ianovom porodicom u Louisiani i bilo im je savršeno. Sad se vesele zajedničkom druženju za Božić rekao je jedan izvor.
Inače, mladi par za vreme snimanja ‘Vampirskih dnevnika’ živi zajedno u Atlanti, a kako kažu dobro upućeni izvori, njihova veza je sve ozbiljnija i jača.
 Paparazzi su ih nedavno ‘ulovili’ dok su uživali u kupovini poklona za svoje najbliže.
Nina je u jednom intervjuu otkrila čime je neki dečko može osvojiti: ‘Bitno mi je da me može nasmejati i da je pozitivna osoba. ‘
Lepa brineta, inače Kanađanka bugarskih porekla, pre je bila uverena da nikad neće biti u vezi s kolegom s posla. Čak je dala takvu izjavu za Seventeen pre dve godine.
Da, to sam zaista tada mislila. Ali nikad ne recite nikad. Tada sam bila usmerena samo na karijeru. Ipak, neke stvari kao da su vam suđene iako uporno bežite od njih ili ih potiskujete, što sam ja radila kroz smijeh je rekla zgodna glumica zaraznog osmeha.
Povezana vest:  SRPSKI TOP MODEL, Dejana napustila šou „Srpski top model“